Водещите на The View“ смятат, че Тейлър Суифт просто трябваше

...
Водещите на The View“ смятат, че Тейлър Суифт просто трябваше
Коментари Харесай

Домакините на „The View“ критикуват Тейлър Суифт, защитават Джо Кой срещу реакцията на Златен глобус: „Просто се усмихни“

Водещите на „ The View “ считат, че Тейлър Суифт просто трябваше да се отърси от шегата на водещата на Златен глобус Джо Кой за нея в неделя нощ.

В неделя вечерта мега-популярната поп звезда не изглеждаше впечатлена и отпи от алкохолната си напитка, когато комикът пошегува: „ Голямата разлика сред Златен глобус и НФЛ? На премиите " Златен глобус " имаме по-малко фрагменти от камери на Тейлър Суифт. Кълна се - сподели той, споменавайки наличието й на игрите на гаджето Травис Келс.

„ За първи път стендъп комикът Джо Кой пое домакинските отговорности и това беше груба стая за него “, сподели Упи Голдбърг, 68, преди да покаже клип на бомбения атентат на Кой, откакто разгласи „ Барби “ филмът беше за „ пластмасова кукла с огромни гърди “.

„ Тези концерти, тези хостинг концерти са брутални. Те са просто брутални “, твърди четирикратният водещ на премиите „ Оскар “. „ Ако не познавате стаята, в случай че не сте били в тези стаи преди и сте избутани там, това е удар или пропуск. …...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР