Водещите на Jenite.bg отново се срещнаха с една от участничките

...
Водещите на Jenite.bg отново се срещнаха с една от участничките
Коментари Харесай

Вики от "Ергенът" призна: Бих спала с Алек, Виктор Стоянов може да е резерва

Водещите на Jenite.bg още веднъж се срещнаха с една от участничките от известното телевизионно шоу „ Ергенът “, Виктория, с цел да обсъдят нейните мисли и усеща по отношение на присъединяване й в предаването. По време на откровения диалог Виктория показа своите възгледи за тримата ергени – Виктор, Евгени и Алек.

Когато водещите показаха известната игра „ Fuck, Marry, Kill “, помолиха Виктория да избере един от тримата мъже, който би желала да убие, един, с който би желала да спи, и един, за който би желала да се омъжи. Без съмнение Виктория избра Евгени като индивида, който би желала да убие. Това не беше изненада за мнозина, защото Евгени беше спорна фигура в шоуто и доста участници имаха негативно мнение за него.

Виктория обаче беше по-малко сигурна по отношение на това с кого би желала да спи и за кого би желала да се омъжи. Тя избра да спи и да се омъжи за Алек, а Виктор да остане " някаква " запаса.

Тя показа мислите си за другите участници в „ Ергенът “ и изрази вълнението си да бъде част от шоуто. Феновете могат да чакат още провокиращи изявленията с други участници от „ Ергенът “ в идните епизоди на подкаста.

Не пропускайте идващия епизод, с цел да разберете повече за мислите и възприятията на участниците в „ Ергенът “. Следете за подкаста на Jenite.bg и Instagram акаунт за спомагателни видеоклипове и наличие зад кулисите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР