Водещите на CNN за момент замълчаха в петък, след като

...
Водещите на CNN за момент замълчаха в петък, след като
Коментари Харесай

Водещите на CNN за момент замълчаха, след като научиха защо мигрантските банди не остават във Флорида: „Ето, отивате в затвора`

Водещите на CNN за миг замълчаха в петък, откакто научиха, че някои мигрантски банди организират незаконни интервенции в Ню Йорк, да се отдръпват във Флорида и да се върнат в Ню Йорк, тъй като не са изправени пред опасност от затвор.

Аналитикът на правоохранителните органи на CNN Джон Милър сподели в петък, че е научил от полицейски детективи, че екипажите на мигрантски банди работят в Ню Йорк и по-късно отиват във Флорида, с цел да похарчат парите.

„ Но аз си споделям „ за какво просто не останат и не крадат във Флорида? “, сподели Милър в диалог за група мигранти, които нападнаха офицер от нюйоркската полиция и лейтенант пред подслон на Западна 42-ра улица в Манхатън.

Водещите на CNN за миг замълчаха в петък, откакто научиха, че някои мигрантски банди правят незаконни интервенции в Ню Йорк, отдръпват се във Флорида и се връщат в Ню Йорк, тъй като не са изправени пред никаква опасност от пандиза. (NYPD / New York Post)

Нападението е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР