Водещите медии в Италия коментираха победата на Рома с 3:2

...
Водещите медии в Италия коментираха победата на Рома с 3:2
Коментари Харесай

Медиите в Италия: Рома доминираше, но накрая беше притеснен

Водещите медии в Италия разясниха успеха на Рома с 3:2 против ЦСКА в София. След нея " вълците " приключиха груповата фаза на шампионата Лига на конференциите преди всичко.

" Заслужена победа за " джалоросите " в София. Малко терзание в края на мача, когато ЦСКА се върна в него и предприе един финален обезверен взлом в търсене на тъждество. Това обаче беше на вятъра и Рома завоюва. Като цяло, нашият тим контролираше играта от началото до края ", написа " Гадзета дело спорт ".

" Всичко беше елементарно, най-малко до последния четвърт час, за Рома на Жозе Моуриньо, който победи в последния дуел на Лигата на конференциите ЦСКА 3:2 в България. Двойно празненство, защого Бодьо направи единствено тъждество със Зоря и по този метод даде първото място в групата на " джалоросите ", които ще летят до осминафиналите, без да се изправят пред страховития плейоф.

Рома доминираше в първата част на мача с положително притежаване на топката и доста офанзивни хрумвания, които принудиха ЦСКА още от първите минути на мача да отхвърля тласъците на " джалоросите ". Моуриньо в навечерието на мача изиска реакция от своя тим и тя незабавно пристигна. Втората част стартира още по-добре поради третия гол - този на спокойствието. С по-спокойна и уверена в резултата Рома пристигна и голът на ЦСКА. Отборът бе прекомерно спокоен в последните минути и това докара до притестения за " джалоросите " поради втория гол на софиянци ", написа " Кориере дело спорт ".
 ЦСКА обича Европа, Европа обича ЦСКА
ЦСКА обича Европа, Европа обича ЦСКА

" Червените " записаха клубен връх
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР