Водещите медии в Испания - Marca и AS, днес изкарват

...
Водещите медии в Испания - Marca и AS, днес изкарват
Коментари Харесай

Ето защо Реал Мадрид няма да си връща Кристиано

Водещите медии в Испания - Marca и AS, през днешния ден изкарват изявления в интернет изданията си с причини за какво Реал Мадрид няма да прави опит да си върне Кристиано Роналдо. Португалецът още веднъж стъпи на " Сантиаго Бернабеу ", с цел да гледа дуела сред " лос бланкос " и Барселона и това даде знаци, че CR7 не е във влошени връзки с президента на клуба Флорентино Перес. Кризата в италианския футбол пък даде плод на трудове за възможна разлъка сред Роналдо и Ювентус.

Според Marca чистата заплата от 31 милиона евро на сезон е била огромният проблем той да остане в испанската столица. Това продължава да е съществена пречка за неговото завръщане. Перес не възнамерява да дава такива пари и в този момент. Продажбата на Кристиано за 112 милиона евро се смята от " белите " за добра договорка.

Според AS Кристиано " не пасва на спортно-техническата политика на клуба ". Именно това са споделили пред вестника източници от Чамартин. " Времето на Роналдо в Мадрид е отминало и в този момент задачите са други ", допълват източниците. Според испанските медии приоритет номер 1 за Реал Мадрид в този момент е привличането на Килиан Мбапе. Ла Лига 27 кръг, неделя 8 март  Реал Бетис 2:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР