Водещите и продуценти на „Фермата” Иван Христов и Андрей Арнаудов

...
Водещите и продуценти на „Фермата” Иван Христов и Андрей Арнаудов
Коментари Харесай

Иван Христов: „Фермата” показа, че „риалити” в България може да не е мръсна дума

Водещите и продуценти на „ Фермата” Иван Христов и Андрей Арнаудов с неспокойствие чакат тазвечершния край на шоуто довечера.

„ Фермата” и в третия си сезон сподели, че думата „ риалити” в България може да не е мръсна дума, а в противен случай – може да звучи чисто и свястно. „ Фермата” сподели, че риалити героите могат да бъдат чисти и смислени хора, а не полупияни олигофрени, които от сутринта стават да пушат и да се бият”, сподели в предаването „ 120 минути” по bTV Иван.

По думите му всеки от четиримата финалисти – Валерия, Виолета, Калоян и Яни, по собствен метод е чист и почтен човек.

„ Фермата” е предаване, в което няма по какъв начин да стигнеш до финала, в случай че не си пряк и почтен и в случай че не си се преборил с задоволително доста и съперници, само че и със себе си”, сподели още Иван.

А има ли участник, за който водещите съжаляват, че не е на финала? За Иван това е Станислав. Ако Станислав беше на финала, можеше и да завоюва предаването, означи Иван.

Андрей Арнаудов съобщи, че българският национализъм има изключителна опция да бъде „ изкъпан и преоблечен”. „ Фермата” се пробва да демонстрира, че в една среда на нормалност, без да отиваме в крайности, ние би трябвало да обичаме родината си, да се грижим за нея, всеки да си пази своята персонална ферма”, добави Андрей.

Двамата водещи подчертаха, че нямат любимец кой да стане победител довечера. По думите им значимо е само всички да са здрави и финалът да мине без травми.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР