Водещите доайени едва ли са доволни от това развитие на

...
Водещите доайени едва ли са доволни от това развитие на
Коментари Харесай

bTV ги посече яко: Жени Марчева и Диана Любенова останаха на...

Водещите доайени надали са удовлетворени от това развиване на събитията в ефира, само че поради непрекъснатите рокади в медията надали имат право на глас

Би Ти Ви редуцира екранното време на Жени Марчева и Диана Любенова. Тяхното предаване „ Тази събота ” към този момент ще продължава с час по-малко от „ Тази неделя ” с Мария Цънцарова и Петя Дикова. Този час е отсечен, с цел да се вмъкне в програмата новото кулинарно предаване „ Вкусът на България ”.

„ Вкусът на България ” ще върви от 11 часа в събота, оповестиха от Би Ти Ви. Логично, Жени и Диана ще споделят „ сбогом ” на своите фенове малко преди този час. В същото време Мария Цънцарова и Петя Дикова не престават да водят в неделя до 12 часа, както до момента. Не е ясно каква е повода за това решение на малкия екран – дали Жени и Диана са били с по-нисък рейтинг от колежките си, или шефовете им просто не са измислили никакъв различен метод, по който да вкарат „ Вкусът на България ” в програмната скица, написа hotarena.net.

Шоуто, което ще се води от победителката в последния излъчен досега сезон на „ Мастършеф ” – Мария Жекова, беше основано, с цел да замести сваленото от ефир предаване на Силвена Роу „ Моето звездно празненство ”. То обаче вървеше от 18 часа всяка събота. Вместо новият план да заеме овакантеното леке в програмата, са го изтеглили преди обед. В същото време на мястото на Силвена няма да се излъчва нова продукция, а повторения на остарели епизоди от „ Бригада Нов дом ”.

Какво е наложило изтеглянето на кулинарното предаване преди обед? Към момента от малкия екран не са дали отговор на този въпрос. Възможно е да считат, че новото шоу ще се гледа повече, в случай че го залепят за предаване с одобрен рейтинг като „ Тази събота ”. В същото време обаче прави мощно усещане, че по този метод се ощетяват водещите Марчева и Любенова. Говори се, че Жени не се оплаквала доста от новата обстановка, защото така и така била прекомерно заета. Освен тв водеща, тя е изпълнителен продуцент в Би Ти Ви Радио.

Въпреки това обаче надали е удовлетворена, че от всички лица на малкия екран тъкмо нейното екранно наличие са решили да съкратят. Какво мисли по въпроса Диана Любенова, е загадка. Тя по този начин или другояче е актриса и мястото й е на сцената или пред камера, която обаче снима кино, а не настоящи излъчвания. И, в случай че двете дами ще почиват с час повече през уикенда, то колежката им Мария Цънцарова продължава да е звездата с най-масирано наличие на екран в събота и неделя. Зрителите от ден на ден се нервират от очевидното й лансиране за сметка на останалите водещи, само че това очевидно не впечатлява шефовете в малкия екран.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР