Водещи финансови експерти ще дебатират в София възможностите пред страната

...
Водещи финансови експерти ще дебатират в София възможностите пред страната
Коментари Харесай

България и Еврозоната – какви са следващите стъпки и колко важно е това за всички ни?

Водещи финансови специалисти ще дебатират в София опциите пред страната ни при присъединението към единната европейска валута

Присъединяването на България към единната европейска валута е национално изпитание, за което са нужни социална сила, поддръжка и обединяване. Най-важното в процеса е доверието на българските жители в еврото, а то може да бъде построено единствено в открит разговор с институциите, политическите партии и европейските ни сътрудници. Хората желаят да знаят какво ще се случи в интервала на преход сред националната и общата европейска валута. И несъмнено по какъв начин това ще се отрази на стопанската система и покупателната дарба на всички.

За да бъде извоювано доверието на жителите, е доста значимо да бъдат осведомени, с цел да са спокойни за своите приходи и спестявания в условия на възходяща инфлация, както и за съществуващите и опасности. За тях експертите ни твърдят, че ще имат временен, стеснен резултат, обвързван с размера и растежа на цените, само че и съпроводени с нелоялни и спекулативни практики.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР