Водещи детски специалисти от Пирогов проведоха Есенна академия за родители

...
Водещи детски специалисти от Пирогов проведоха Есенна академия за родители
Коментари Харесай

Силен интерес към Есенната академия за родители Първа помощ за малките герои

Водещи детски експерти от " Пирогов " организираха Есенна академия за родители " Първа помощ за дребните герои " тази събота, 26-ти октомври 2024 година Това оповестиха от лечебното заведение.

Лекторите доктор Явор Пукалски - шеф на Отделение по детска ортопедия и травматология в УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " и доктор Теа Александрова от Отделение по педиатрия в " Пирогов " показаха потребни информация и извършения на родителите, които участваха.

Обучението е със мощно застъпена практическа част. Това провокира сериозен интерес в присъстващите родители и наложи образованието да се удължи като времетраене.

Академия за родители " Първа помощ за дребните герои " започва по концепция на управлението на УМБАЛСМ " Н.И.Пирогов " и се осъществя с отдадеността и обичта на екипа към работата и медицината.

Поради мощния интерес към образованието, то ще се организира още веднъж идната седмица, 3 ноември, неделя, 16 часа. Тогава лектори ще бъдат доктор Явор Пукалски - шеф на Отделение по детска ортопедия и травматология в УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " и доцент Ирен Цочева - шеф на Отделение по педиатрия в УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ". Има към момента свободни места.

Посещението става посредством авансово записване. Това се случва на телефон 02/9154558 - всеки работен ден от 10 до 15 часа.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР