Водещата Венета Райкова се разгневи на коментарите по неин адрес,

...
Водещата Венета Райкова се разгневи на коментарите по неин адрес,
Коментари Харесай

Венета Райкова се вбеси, каза за Юксел Кадриев и Евгени Минчев

Водещата Венета Райкова се разгневи на мненията по неин адрес, че се развежда фиктивно, с цел да избави жилището си от Юксел Кадриев, който я осъди. Ето какво написа тя на профила си във Facebook: 
"Приятели, през днешния ден уеб сайтове ме упрекват в "хитри схеми " - че се развеждам, с цел да си спася жилището от Юксел Кадриев!! Това е неистина и всеки, който продължава да я популяризира, ще бъде наказан. Истината е, че откакто трета инстанция не ме позволи до обжалване, при започване на октомври изплатих 30 хиляди лева и запорите бяха махнати незабавно. 
И още нещо - освен, че не дължа пари по каузи, а на мен ми дължат!!! Осъдих Евгени Минчев дефинитивно и той ми дължи към 15 500. Адвоката му предложи на моята адвокатка да не го запорирам. Предложи да заплати единствено половината сума и да приключи делото против мен. Ако не знаете той ме съди в ролята ми на коментатор на "Биг Брадър " за присъединяване си през 2014 година, където съгласно него съм го нарекла "ниска топка ". Аз се съгласих да ми заплати единствено половината сума, на която го осъдих, тъй като не парите са били водещият ми претекст да го осъдя. Но до този миг пари от Евгени Минчев не съм получила. Пак да го кажа ясно за медиите - истината е такава, че аз пари не дължа на никой, а на мен ми дължат! И спрете да пишете неистини за мен, поради които ще се забележим в съда!!! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР