Водещата в Източна Европа хотелска верига Orbis, която има два

...
Водещата в Източна Европа хотелска верига Orbis, която има два
Коментари Харесай

Собственикът на ibis и Novotel в София отваря трети хотел в София

Водещата в Източна Европа хотелска верига Orbis, която има два обекта в София под марките ibis и Novotel, ще отвори трети хотел в столицата. След като през предходната година стана ясно, че групата ще стъпи на пазара в Пловдив, в този момент от компанията потвърдиха, че ще разширят мрежата си у нас с марката ibis Styles.

Новият хотел ще се намира на бул. " Цариградско шосе " наоколо до другият й обект там - Novotel. Последният е ситуиран на самото шосе малко преди кръстовището с бул. " Брюксел ".
 Orbis прави нов първокласен хотел в Пловдив
Orbis прави нов първокласен хотел в Пловдив

Той ще отвори порти през идната година и ще разполага с 60 стаи и жилища

ibis Styles ще се намира в изцяло нова постройка, като следва той да отвори порти през 2021 година. Той ще разполага със 116 стаи. В постройката ще има още офисно пространство и огромна конферентна зала с място за повече от 300 души.

" В София към момента няма хотелски артикул като ibis Styles и заради неповторимата композиция от преимущества като съвременна идея, модерни технологии и най-хубавите интернационалните практики сме уверени, че този бранд ще бъде най-успешният избор за тази локация ", показва проджект мениджъра на хотела Радина Стоянова.

" Ibis Styles Sofia City ще бъде в новата, динамична част на София, където времето е един от най-ценните активи за бизнеса - на бул. " Цариградско шосе ", наоколо до Sofia Tech Park, The Mall и летище София, и на няколко минути от центъра на града ", добавя тя.

Ibis Styles е бранд от групата на Accor, като от него има близо 470 обекта в световен мащаб. Групата AccorHotels работи в района на Централна и Източна Европа с Orbis Hotel Group, която оперира 133 хотела на 16 разнообразни пазара, в това число в Хърватия, Чехия, Унгария, Румъния, Полша, Сърбия и други.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР