Водещата Цветанка Ризова така е отслабнала, че е съсипала дори

...
Водещата Цветанка Ризова така е отслабнала, че е съсипала дори
Коментари Харесай

Вехне! Цветанка Ризова се съсипа, заради новия си мъж водещата реши да...

Водещата Цветанка Ризова по този начин е отслабнала, че е унищожила даже джуките си и към този момент наподобява на скелет в балтон, разяснява и твърди " Таблоид " .
Доскоро пухкавата новинарка е изгубила цялата си помпозност, като ръцете ѝ наподобяват клечки за суши. За жал, вследствие измененията си е отишъл и сексапилът ѝ. Причината Цецка да слабее като тийнейджърка анорексичка не е загадка за сътрудниците ѝ - любовникът доктор Веселин Йолов. С него телевизионерката лети от благополучие към този момент повече от година, откакто завърши 20-годишния си брак със брачна половинка си Анатоли. След доста секрети срещи и скрити милувки по закътани кръчми и квартири, от началото на годината Ризова и медикът въобще не се и крият и даже считат да заживеят под един покрив.

Палавата Моника Валериева се направи на секси даскалица, пусна чисто гола СНИМКА, гледайки мръсно през очила!
Решената непременно да му се хареса във всичко Цветанка обаче разбрала, че лекарят не харесва обилни дами, а кльощави мацки, по тази причина незабавно въвела фрапантен режим на трапезата си. Докато докторът си хапвал каквото му душа желае, Цецка не смеела да допре нито самун, нито нещо сладко и предходна най-вече на салати. След като й се сторило, че не слабее задоволително устремно, журналистката карала по десетина дни в месеца единствено на плодове и вода. Резултатът се вижда на екрана – Цвети е отслабнала фрапантно, твърди още седмичникът.
Интересно, дали възлюбеният ѝ утвърждава този тормоз, който Цветанка си постанова? Би трябвало като доктор да не позволява обичаната му по този начин да пресира физиката си ”, дивят се колежките на журналистката. Те даже ѝ загатнали, че е доста слаба и би трябвало да се храни повече, само че чернооката дама не желала да чуе.

Къща, издигната от Шарлопов, е измежду най-желаните в света, продава се за 1,4 млн. евро! Ексклузивни СНИМКИ
Водещата с до неотдавна най-дебели устни в ефир се хвърлила в обятията на доктора, откакто години наред бракът й с предприемача Анатолий се крепял на магия. Отношенията им били повече от официални след дузината изневери на мастития бизнесмен, който нееднократно слагал рога на благоверната си. Меката по темперамент дама търпяла безобразията му в името на фамилията и сина им Георги. Момчето обаче отрасна и към този момент живее и учи в Лондон. След като чашата на търпението преляла и Цветанка срещнала Веселин, нещата като че ли се подредили от единствено себе си.
Тогава огорчената брачна половинка поискала и бракоразвод от разпищолилия се брачен партньор. Дали доктор Йолов ще реши да задълбочи още връзките с Ризова и ще извади пръстен от ръкава, още не е ясно, само че че Цветанка е влюбена и би желала това да се случи, няма подозрение. Неотдавна плъзнаха клюки, че те са се венчали скрито в хотел „ Маринела”, само че това се оказа неистина. Събитието не било женитба, а просто доктора направил празненство за 20-ина другари, с цел да означи персонален празник.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР