Водещата платформа за специализирани плащания Paysafe обяви подписването на глобално

...
Водещата платформа за специализирани плащания Paysafe обяви подписването на глобално
Коментари Харесай

Paysafe ще работи с AWS по стратегически облачни услуги и иновации в дигиталната търговия

Водещата платформа за профилирани заплащания Paysafe разгласи подписването на световно дългогодишно съглашение с Amazon Web Services (AWS), като част от тактиката на компанията да се трансформира в облачно-базиран снабдител на заплащания. В резултат на това съдействие, необятното портфолио от основни платежни артикули на Paysafe, измежду които eCash, paysafecard и Paysafecash, както и цифровите портфейли Skrill и NETELLER, ще бъде напълно трансферирано към AWS. Ще се разработят и нови облачно основани артикули за търговски заплащания и цифрови портфейли за клиенти на компанията. Първата фаза от съдействието към този момент е приключена с мигрирането на eCash решенията към облака.
С прекосяването към AWS Paysafe ще употребява по най-благоприятен метод данните, с цел да подтиква привличането и ангажирането на клиентите, както и да ръководи и уголемява продуктовите си решения и приложения в Северна Америка и Европа по сигурен начин
Продуктите на Paysafe се употребяват интензивно от над 15 милиона индивида в над 120 страни, като оказват помощ на хиляди бизнеси да оферират различни способи на заплащане.

Партньорите на Paysafe също ще се възползват от прекосяването на компанията към облачно-базирани решения. Търговците към този момент ще могат да употребяват API-базирани интеграции за свързване с продуктите на Paysafe. Обработката на преводи в действително време, която AWS дава, ще разреши на търговците да предложат безпроблемно прекарване на своите консуматори сега на покупка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР