Водещата от Би Ти Ви Алекс Кръстева явно не се

...
Водещата от Би Ти Ви Алекс Кръстева явно не се
Коментари Харесай

Алекс Кръстева се омъжи за втори път на морето

Водещата от Би Ти Ви Алекс Кръстева очевидно не се тормози от неприятни поличби. Миналия уикенд тя подвигна женитба на морето, в обичания на родните звезди град Царево. Това е второ подред встъпване в брак в биографията й. Предишния път, когато взема решение да мине под венчило, новооткритата сестра на Нети още веднъж се врича във безконечна обич на морския бряг.

В Би Ти Ви до ден сегашен разискват мъчителния бракоразвод от първия брак на Александра Кръстева, която напълно млада решила да се омъжи за фотографа Калин Щерев .

Прохождащата по това време в специалността кореспондентка била бясно влюбена в дългокосия си сътрудник и никой даже не можел да допусна, че сватбата им съвсем незабавно ще бъде последвана от разлъка. Двамата се оженили преди 8 години. Булката решила да създадат женитба на плажа като в сантиментален латино сериал.

Церемонията и празненството след нея били приказни – всичко преливало от хубост и благополучие.

Само дето романтиката завършила със сватбата. Животът на Алекс и Калин приличал по-скоро на драма с детайли на трилър, в сравнение с любовен разказ. Хипер амбициозната младоженка работела без почивен ден, оставяйки мъжа си самичък за дълго време. Накрая той почнал да й кръшка. Всичко завършило в мъчителен бракоразвод и доста сълзи, защото Кръстева към момента обичала мъжа си. Само че той към този момент не желал да има нищо общо с нея, написа " Уикенд ".

Сега Алекс нямала желание да повтаря грешките от първия си брак. Осем години след женитба №1 тя се зарича да пази новия мъж до себе си – предприемача Владислав Стоянов. Водещата на „ Тази събота и неделя ”, която преди броени месеци разбра, че е биологична сестра на актрисата Антоанета Добрева-Нети, сякаш била загърбила кариеризма и мечтаела да стане майка. Със брачен партньор №2 към този момент измисляли имена на бъдещите си деца и нищо чудно в Би Ти Ви скоро да бъдат сюрпризирани от следващата колежка, която ще разгласи в ефир, че е бременна.

Само че никой в малкия екран не може да се начуди по какъв начин и за какво Александра е направила втората си женитба по калъпа на първата. И този път, както предишния, тя се състоя на морския бряг в разгара на лятото, единствено дето младоженецът е друг, а булката е с 8 години по-възрастна и с коса, прибрана на кок.

„ Не я ли налягат неприятни мемоари на морето поради първия й брак? ”, чудят се сътрудници на Кръстева. Самата тя явно не се тормози от съвпаденията, уверена, че този път всичко с брака й ще е наред. Владислав Стоянов е постоянен предприемач, за който всяка практична дама би споделила, че е по-подходящ за стесняване на фамилно гнездо спрямо фотографа Калин, който работи на хонорар и не може да се похвали с кой знае какъв брой постоянни приходи. Водещата от Би Ти Ви даже разяснява пред познати, че към този момент гледа на болката от развода с първия си мъж като на нужното зло, което я е довело до брака с втория.

„ Ако не се бях разочаровала тогава, по какъв начин щях да оценя щастието, което имам в този момент с Влади? ”, разсъждавала Кръстева.

Връзката на двойката е от близо 3 години. Запознават ги общи познати, а любовта им пламва от пръв взор. Предложението за сватба идва по Коледа. Сватбата е била в църквата „ Успение Богородично ” в Царево, където преди време се венча и друга родна звездна двойка – актрисата Луиза Григорова и режисьорът Мартин Макариев .

Алекс твърди, че преди време с новия й мъж се срещнали със свещеника, който служи в този храм – отец Стоян. Отишли дружно на вечеря и той в хода на диалога им споделил, че един ден ще ги венчае. Така и станало. Дни след сватбата обаче булката ревностно пази фотосите си от тържеството. Единствените фрагменти в общественото пространство, на които могат да се видят тя и младоженецът, са пуснати от сестра й Нети и от офисите на Би Ти Ви. Нищо чудно Алекс да се опасява от уроки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР