Водещата онлайн туристическа агенция в Румъния - Vola.ro обяви навлизането

...
Водещата онлайн туристическа агенция в Румъния - Vola.ro обяви навлизането
Коментари Харесай

Най-популярната румънска платформа за покупка на самолетни билети навлиза в България

Водещата онлайн туристическа организация в Румъния - Vola.ro разгласи навлизането си на българския пазар със стартирането на Vola.bg. Това е първата крачка от тактиката на компанията за световно разгръщане, оповестиха от компанията. Онлайн туристическата организация към този момент има наличие в Полша под марката FRU.pl.

Платформата Vola.bg към този момент е настояща в България и предлага необятна гама от туристически услуги, измежду които високотарифни и нискотарифни полети до хиляди дестинации. 

Vola.bg оферират услугата " безвъзмездна смяна на резервацията ". Така при запазване на самолетни билети през платформата на Vola.bg, всички пасажери ще имат гъвкавостта да трансформират решението си да пътуват - да сменят датата на полета си, дестинацията или даже самолетната компания гратис.

Въпреки че директните резервации през авиолиниите в никакъв случай не оферират тази услуга гратис, потребителите на Vola.bg могат да се възползват от нея без никакво в допълнение възнаграждение, защото услугата е включена в цената на билета им.

През последните години Vola.ro е ориентирана и към създаване на финтех туристически услуги, свързани със отбрана на клиентите от неустановеност при пътешестване. Fast Refund, Trip Protect, Flex са част от портфолиото от услуги на компанията, които разрешават възобновяване на пари и еластичност в разнообразни обстановки. Компанията дава образец с това, че по време на предизвикателните времена на пандемията, Vola.ro е възстановика на своите консуматори повече от 10 милиона евро заради анулирани полети.

Vola.ro е възстановила суми на обща стойност над 1 милион евро на всички свои клиенти след банкрута на нискотарифната самолетна компания Blue Air.

" Вълнуваме се, че стъпваме на Българския пазар. Наблюдаваме, че към този момент имаме огромен интерес от страна на пазара, като броят на резервациите се удвоява всяка седмица от стартирането ни ", разяснява основният изпълнителен шеф и създател на Vola.bg Даниел Труица.

Туристическата организация е основана през 2007г, Vola.ro е най-популярната платформа за закупуване на самолетни билети в Румъния, отличена пет следващи години като най-доверен туристически сътрудник в страната.

Платформата предлага още и варианти за застраховки за пътешестване, хотелско настаняване и услуги за наем на автомобил.

През 2022 година продажбите на Vola.ro възлизат на стойност 73 милиона евро в Румъния.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР