Водещата на ЗИМА във фермата Хелън Скелтън подкрепи колегата си

...
Водещата на ЗИМА във фермата Хелън Скелтън подкрепи колегата си
Коментари Харесай

Зрителите на Емоционалната зима във фермата възхваляват Хелън Скелтън, тъй като тя подкрепя Джулс Хъдсън след семейна болка

Водещата на ЗИМА във фермата Хелън Скелтън поддържа сътрудника си Джулс Хъдсън в тазвечершното шоу, когато той описа за тройната си фамилна болежка.

Телевизионният водещ, на 53 години, загуби татко си Клифърд преди 12 месеца, последван от двата си обичани домашни любимци лабрадори от рак единствено месеци по-късно.

В шоуто довечера той стана прочувствен, когато размишляваше за гибелта им, до момента в който беше на независима селска разходка под зимното слънце в гората на Дийн.

След сегмента назад в Cannon Hall Farm, Южен Йорк, Хелън прегърна разплакания си сътрудник и сподели: „ Много скърбя за загубата ви. Толкова скърбя като вашите другари... като възрастни, вие не сядате и не говорите за тези неща... тъй като сте корав човек. "

Преди излъчването на шоуто, Джулс призна, че когато татко му умря, му беше мъчно да се оправи с възприятието на тъга, избирайки вместо това да се концентрира върху практическите задания.

Той показа: „ Не мисля, че в миналото се подготвяте напъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР