Водещата на Зима във фермата“ Хелън Скелтън беше широко похвалена,

...
Водещата на Зима във фермата“ Хелън Скелтън беше широко похвалена,
Коментари Харесай

Феновете на „Зима във фермата“ възхваляват Хелън Скелтън, тъй като тя подкрепя Джулс Хъдсън за семейна болка

Водещата на „ Зима във фермата “ Хелън Скелтън беше необятно похвалена, откакто предложи поддръжка на сътрудника си Джулс Хъдсън за тройна фамилна болежка.

Джулс, който преди този момент показа " Бягство в провинцията " на BBC, загуби 93-годишния си татко Клифърд предходната година, преди двата му домашни любимци лабрадори да починат от рак през идващите месеци. Междувременно в понеделнишкия епизод на Канал 5 53-годишният мъж стана прочувствен, до момента в който размишляваше върху сложни 12 месеца по време на разходка за психологично здраве под зимното слънце.

При завръщането му във фермата Cannon Hill, 40-годишната Хелън го прегърна и му съчувства: „ Много скърбя за загубата ви. Толкова скърбя като вашите другари... като възрастни ти не сядаш и не приказваш за тези неща... тъй като си човек с твърда горна джука. "

Разказвайки на Хелън за разходката си в гората на Дийн, той изясни: „ Мисля, че такава разходка, излизане в естествения свят, ви разрешава да се отървете от всички ежедневни раз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР