Водещата на уикенд блока по бТВ Алекс Кръстева пада от

...
Водещата на уикенд блока по бТВ Алекс Кръстева пада от
Коментари Харесай

Алекс Кръстева пада от екран

Водещата на уикенд блока по бТВ Алекс Кръстева пада от екран и това е най-новата драма в коридорите на медията, разбра HotArena.

Алекс скоро излиза в отпуск по майчинство. Ако продуцентите не намерят навреме млада и задоволително впечатляваща дама, която сполучливо да партнира на Жени Марчева и Диана Любенова, най-малко първоначално ще се наложи двете да си разделят екранното време пред камерите. Алекс Кръстева е измежду най-изявените отличници на медията, подготвени постоянно да се включат на първа линия, само че към този момент няма по какъв начин да не слезе от екран. 

Водещата сподели " Да " на предприемача Владислав Стоянов през август 2020 на брега на морето в Царево. Стоянов е втори брачен партньор на хубавицата, родена в Стара Загора. Първият е фотографът Калин Щерев, с който се залюбват в бТВ. Женят се през 2012 година, само че последователно се отчуждават поради крайната отдаденост и на двамата към занаята. Няколко години по-късно бракът им се разпада. 

Алекс нашумя около обстоятелството, че двете с Нети имат общ татко - акторът Петьо Кръстев. Той е имал къса връзка с майката на Нети, която я дава за осиновяване, а след това се дами за майката на Алекс, написа Галерия . Развеждат се, когато тя е на 7, само че дребната постоянно е поддържала връзка с татко си. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР