Водещата на централната емисия новини „По света и у нас“

...
Водещата на централната емисия новини „По света и у нас“
Коментари Харесай

Филипа Огнянова търси професиите на бъдещето в нова рубрика на БНТ в YouTube

Водещата на централната емисия вести „ По света и у нас “ по Българска национална телевизия 1 Филипа Огнянова започва най-новия онлайн план, продуциран особено за YouTube канала на Българската национална телевизия – „ Работи в бъдещето “. Рубриката търси кои са новите и перспективни специалности, демонстрира какъв е пътят към тях и наблюдава по какъв начин се трансформират обичайните досега действия, с цел да могат да отговорят на условията на съвремието.

„ С онлайн плана „ Работи в бъдещето “ на Българската национална телевизия целим да улесним, насочим и мотивираме младежите в България в техния избор на специалност. Да им помогнем да бъдат по-уверени в бъдещото им сполучливо позициониране на пазара на труда и в бизнес средата като цяло. “, споделя Филипа Огнянова.

„ Искаме да покажем и какво да направи един възпитаник или студент, с цел да стане иноватор, бизнесмен или пионер в дадена област. Ще го създадем посредством персонални истории на съумели хора, като ще представим освен техния сполучлив образец, само че и ще разберем кои са пречките и компликациите към реализацията в една специалност. “, споделя още водещата.

Първият епизод на рубриката „ Работи в бъдещето “ е отдаден на провокациите и опциите пред NFT създателите – на Филипа Огнянова гостува Боря Шапшалова.

Гледайте първия епизод на „ Работи в бъдещето “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР