Водещата на Търси се Нели Хаджийска призна пред Георги Тошев

...
Водещата на Търси се Нели Хаджийска призна пред Георги Тошев
Коментари Харесай

Разведе се и заживя като тийнейджърка Нели Хаджийска от “Търси се“

Водещата на " Търси се " Нели Хаджийска призна пред Георги Тошев в предаването " Преди обед ", че от началото на годината е публично разведена със брачна половинка си Данаил. Тя съобщи изрично, че за решението им не е намесен трети човек. По думите ѝ двамата с мъжа ѝ престанали да гледат един на различен като на сътрудници, а по-скоро като другари, написа

" Последните две години ме трансформираха доста, случи се една мощна вътрешна промяна, с която започнах да се виждам и да обичам себе си, започнах да беседвам с душата си ", показа Нели.

За нея всичко се трансформирало сега, в който почнала да изпитва едно " изключително чувство в любовта ". Двамата със брачна половинка ѝ били дружно в продължение на 17 години, безусловно от деца. За резултата от времето, прекарано дружно, тя сподели: " сраснахме се и престанахме да се гледаме като човеци ".

" Ние имаме доста дълъг път, през който сме срещали доста огромни тествания. Трудната поява на децата, развъждането, това, че аз не стопирах да работя от самото начало, не съм серпантина нито за месец. Но отчуждението не се появи незабавно след децата, в противен случай, връзката ни по-късно стана лека. По-скоро се случи, когато престанахме да виждаме другия в неговата смяна, а всеки се трансформира. Беше мъчно да признаем, че тази дълголетна обич не те въодушевява, а е по-скоро другарска, трансформира се в битово развъждане на деца ", изясни още Хаджийска.

Тя съобщи: " децата остават наши ". Водещата на " Търси се " даде да се разбере, че въпреки да са разведени от скоро, до решението да се разделят със брачна половинка ѝ са стигнали след година и половина, през която ходили на терапевт, църкви, манастири, с цел да схванат какво се случва посред им.

Духовният път, по който тръгнала Хаджийска, също се оказал причина за отчуждението им, тъй като тя нямала с кого да разисква литературата и тематиките, от които се интересува.

По думите на телевизионната водеща двамата с към този момент някогашният ѝ брачен партньор са съумели да се разделят тъкмо преди да стигнат до токсичност и заради тази причина " обичта им ще е безконечна ". Хаджийска изясни, че към днешна дата се усеща като младеж: има свободно време за забавни неща.

По отношение на децата двамата с Данаил били откровени за протичащото се в фамилията, като момчетата им приели добре обстановката.

Освен промянта в персоналния си живот, водещата поема и по още един нов път, само че в професионалното си занятие. Тя започва подкаст, който ще се излъчи за първи път на 19 февруари.

" След дълъг персонален път на промяна и духовно израстване на 19 февруари пускам моя нов план - MINDКаст. Създадох една духовна работилница, в която сплотявам известни лица и техните духовни и психически ментори, които им оказват помощ да вървят в пътя на светлината. Основната линия на това пространство ще бъде достоверността - хората, такива, каквито са, нормализиране на рецесията и болката, бягство от най-голямата болест на съвремието - устрема към видимо съвършенство, зад което се крият бездни от контузии и липса на обич към себе си ", написа Нели Хаджийска за новия си план.

Сред първите ѝ посетители ще бъде Хилда Казасян, която ще показа двама от своите духовни ментори - медитаторът Милена Голева и терапевта по тета лекуване Мария Шопова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР