Водещата на Търси се - Нели Хаджийска и мъжът й

...
Водещата на Търси се - Нели Хаджийска и мъжът й
Коментари Харесай

След развода: Нели Хаджийска събра смелост и разкри мъчителната си тайна!

Водещата на " Търси се " - Нели Хаджийска и мъжът й Данаил бяха дружно 15 години, имат и две деца. Бракът им сякаш вървеше по мед и по масло, самата тя доста се стараеше да го демонстрира по този метод в обществените мрежи... а след това внезапно се разпадна с тропот.

Преди известно време Нели нямаше по какъв начин да отсрочва повече и разгласи обществено, че се развежда. В началото тя опитва да внуши на всички, че видиш ли, разводът бил надали не сред другари, които оставали другари и отсега нататък... и бля, бля, всички познати нелепости, които дрънкат по този мотив светските персони.

Сега обаче тя призна, че много време е живяла без обич и че Данаил е бил този, който пръв е повдигнал въпроса. " Да, той пръв ми сподели, че нещата посред ни към този момент не са такива, каквито са били преди. Че възприятията са изчезнали. Но след това аз бях тази, която първа изиска формалния бракоразвод ", призна Хаджийска.

След което разкри и дълго защитавана загадка, а точно, че доста време не е можела да зачене и двамата с мъжа й минали през много болежка и тествания. Не е ясно дали тя му е дала прошка обстоятелството, че й изневери и отиде при друга жена да търси обич, до момента в който тя още е сама и се чуди по какъв начин да се оправи с децата и с бъдещето си на към момента млада жена.

Надява се обаче да срещне нова и огромна обич, с която да остане дружно вечно.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Нели Хаджийска Данаил Нели Хаджийска и Данаил развод изневери търси се мъж
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР