Водещата на сутрешния блок по бТВ Биляна Гавазова е свалена

...
Водещата на сутрешния блок по бТВ Биляна Гавазова е свалена
Коментари Харесай

Свалиха Биляна Гавазова от ефир, заради връзки с пиара на Борисов? 


Водещата на утринния блок по бТВ Биляна Гавазова е свалена от ефир. 41-годишната водеща не се е появявала в ефир от две седмици, тя е навън от екипа, а не в отпуск, както гласят слуховете, публикувани преди дни от околните й. Все още не е ясна повода, поради която договорът й е бил скоростно преустановен. Самата Биляна отхвърля да разяснява публично професионалния си статус, както и да дава отговор на въпроси от страна на феновете си в обществените мрежи. Мнозина обаче питат дали „уволнението“ й не е ибвързано с назряващия спор сред Русия и Украйна, защото тя изчезна от екрана дни преди да избухне войната.

„Какво става с водещата на „Тази сутрин“? Дали не е уволнена?“, питат се и в обществените мрежи, тъй като Гавазова като че ли потъна като вдън земя, а утринният блок започнаха да водят двамата й сътрудници Златимир Йочев и Денислав Борисов.

Вторият до неотдавна бе новинар – приготвяше излъчванията в „ Тези заран ”, до момента в който в този момент към този момент е главен водещ. Хора от медията издават, че сега от малкия екран й търсят заместничка. Говори се, че Гавазова е била отстранена поради околните си връзки със Севдалина Арнаудова, /пиар на Бойко Борисов/. Появиха се клюки, че мястото й ще бъде заето от Мария Цънцарова, само че това е малко евентуално, защото русокоската зае нова позиция – водеща на „Защо, господин министър?“, написа Галерия.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР