Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Аделина Радева не

...
Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия Аделина Радева не
Коментари Харесай

И Аделина Радева не прости на шефа на „Аркус“ – подпука го директно за Очите и Сашо Японеца

Водещата на утринния блок на Нова телевизия Аделина Радева не губи и секунда време, с цел да зададе въпросите си към Иван Владимиров – шеф на компанията „ Аркус-Сигурност “, за която се знае, че неофициално е на Димитър Желязков-Очите. Тя се добра до опцията да го интервюира едвам след колежката си от bTV Мария Цънцарова, която въртя на шиш Владимиров близо час.

Първият въпрос беше обвързван с това дали Владимиров, като началник на Криминална полиция в Бургас, е познавал Сашо Японеца и какво отношение има това към постъпването му на работа в „ Аркус “. „ Пенсионирах се 2004 година, в Аркус пристигнах 2013 година. Не виждам връзка сред двете неща “, отговори той.

„ Въобще не съм почнал във компанията поради това, че съм познавал някой от тях. Сашо Японеца нито съм го познавал по това време, нито нищо. Сашо Японеца пристигна много откакто аз пристигнах във компанията, като съучастник “, сподели той по отношение на охранителя Александър Александров, който почина след престрелката пред дискотека 4You в Слънчев бряг.

В хода на диалога водещата Радева видя, че има някакво разстройване с връзката и се тормози дали събеседникът ѝ я чува. „ Има някакво разстройване, само че то разстройване има през целия живот, тъй че няма нищо извънредно “, сподели метафизичен Владимиров. „ Таке е, а и вие би трябвало да сте привикнали на това “, отвърна бързо водещата, макар че не съумя да скрие учудената си физиономия.



Владимиров разкри още и каква е била работата на Митьо Очите в „ Аркус “: „ По длъжностна характерност управител. Точно както му е изписано. Занимава се с маркетинг, търсене на обекти “.

„ Като кажем осигурявал обекти, незабавно може някой да си намерения, че ги е стискал за врата. Насила никой не е каран, нито със закани, нито с изнудване. На нас не са ни нужни и толкоз доста обекти, тъй като просто няма хора. Нека да спрем с това изнудване, с това рекетиране “, добави той.

Относно защитата на постройките на Национален осигурителен институт и на община Айтос Владимиров разяснява: „ Ние сме дали най-ниската оферта. Но то нямаше и други претенденти. Вие да не мислите, че те се убиват да обслужват община Айтос с толкоз хора на такава цена? “.

„ Бенчо Бенчев е акционер, няма директни ангажимент. Бизнесмен, познаваме се от дълго време “, сподели още шефът на „ Аркус “. По думите му, Бенчев, който е заместник-председател на Общинския съвет на Бургас, няма отношение към счетоводството и изобщо към финансовата част на компанията.

По отношение на изказванията, че синът на Владимиров – Методи Владимиров – заместник-началник на пандиза в Бургас, е покровителствал Митьо Очите до момента в който е бил в пандиза, шефът на „ Аркус “ съобщи: „ Това е инсценировка. Това е една тъпа, елементарна операция за такива хора “. Той не пожела да разкрие повече поради идните каузи, само че беше убеден, че всичко ще се обясни скоро.

„ Толкова хора са били в пандиза, това значи ли, че няма да имаме познати там? Какво значи да покровителства? “, попита той.

Интервюто Аделина Радева още веднъж приключи провокативно: „ Във филмите служителите на реда са положителните, а нарушителите – неприятните. В живота по този начин ли е? “. „ Не е тъкмо по този начин “, беше сбитият отговор на Иван Владимиров.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР