Водещата на сутрешния блок на bTV Мария Цънцарова се обърка

...
Водещата на сутрешния блок на bTV Мария Цънцарова се обърка
Коментари Харесай

Цънцарова се сравни с Бойко Борисов: И аз като него говоря на едро

Водещата на утринния блок на bTV Мария Цънцарова се обърка по време на изявление в ефир и съобщи, че финансовият министър Асен Василев е вицепремиер в държавното управление в оставка. Тя позволи грешката до момента в който обсъждаше дали съпредседателят на Политическа партия ще остане и в служебния кабинет с политическите анализатори Емилия Милчева и Георги Харизанов.



Харизанов незабавно я поправя за поста на Асен Василев. Той добави с усмивка, че в действителност е имало подозрение кой от Политическа партия е с най-голям пост в кабинета, който към този момент е в оставка.

“Аз съм като Бойко Борисов, приказвам на едро ”, опита се да се измъкне от обстановката Цънцарова.

Тя обаче несъмнено се тормози от грешката си и до края на изявлението избра да си рови в телефона.



Според Емилия Милчева, най-вероятно в служебния кабинет на Главчев финансов министър ще е самостоятелен специалист. Харизанов пък разяснява, че няма метод човек в държавното управление, било то и служебно, няма по какъв начин да са изцяло самостоятелни от партиите.

Според него Димитър Главчев има шанса да сътвори служебно държавно управление, което в действителност се занимава главно и единствено с организацията на изборите.

И двамата политически коментатори се съгласиха, че избори 2 в 1 е доста по-добър вид. Той ще даде доста по-голяма тежест на евродепутатите ни, защото ще има доста по-висока изборна интензивност, в сравнение с в случай че се гласуваше единствено за членове на Екологичен потенциал.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР