Водещата на сутрешния блок на bTV Жени Марчева провокира своите

...
Водещата на сутрешния блок на bTV Жени Марчева провокира своите
Коментари Харесай

Икебаната с култов коментар за скандалната СНИМКА на Нинова, разбунила политическите духове

Водещата на утринния блок на bTV Жени Марчева предизвика своите фенове в ранни зори. От Варна се включи Деян Неделчев - Икебаната, с цел да разяснява фотографията, на която е сгрешен с Корнелия Нинова. И от самото начало, до момента в който течеше изявлението с него, Марчева се опитваше да го сприятели с водача на Българска социалистическа партия.

Припомняме, че преди дни самата Нинова разгласява коментар за фотографията, която разбуни политическите пристрастености, и за която съобщи, че е объркана с " чорлав мъж с бял шлифер " на протест на Съюз на демократичните сили и изяви предпочитание да се запознае с двойника си. От своя страна пък Неделчев отговори, че мъжът на фотоса е той самият.




" Естествено, че съм афектиран. Първо аз не съм жена. Не подвластно, че наподобявам младолик, нямам смяна с изключение на прическата ", това съобщи Неделчев и изясни, че не си е лягал, с цел да вземе присъединяване в предаването.

" Няма протест имаше една демонстрация на актьори, тъй като ние сме смяната. Аз съм най-отгоре с брат ми. Как може да бъда сгрешен с Корнелия Нинова. Личи си Арчик-арчик, че това са музиканти ", уточни той.

Марчева обаче реши да го засече като го попита дали ще се срещне с Нинова, откакто даже са родени на една дата и съща дата - 16 януари.

" Нямам нищо срещу. Аз съм аполитичен и нямам нищо срещу да се срещна с нея. Тя нищо не ми е направила тази жена. Дано има триумф по-нататък. Освен това ние сме доста разнообразни. Тя е в политиката, аз съм шоумен ", съобщи Икебаната.

Марчева обаче продължи да налива масло в огъня. " Ако се видите, какво ще извършите? ", попита тя.

" Най-вероятно ще се помайтапим. Аз не съм злоумишлен. Ще си създадем една фотография и ще я пусна във Facebook ", сподели още той, само че и внесе някои разяснения към фотоса: " Шлиферът не е бял, а е бежав ".

До края на изявлението Икебаната очевидно не беше афектиран от случилото се. " Всъщност вие ми направихте огромна реклама ", съобщи той.

А на предлагането на Марчева да направи ария за Нинова, съобщи: " Ама несъмнено. Но би трябвало да е нещо смешно и да има възприятие за комизъм тази жена. Иначе няма да се получи. Ще е един текст не абсурден, а подигравателен. Мога да си помисля по тематиката. Мога да направя и един видеоклип. Първо при вас ще го промотирам ", даде обещание Неделчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР