Водещата на сутрешния блок Ани Цолова направи интересно признания. „Развълнува

...
Водещата на сутрешния блок Ани Цолова направи интересно признания. „Развълнува
Коментари Харесай

Азис в най-откровената си изповед за гейовете, мюсюлманите и дъщеричката му Рая

Водещата на утринния блок Ани Цолова направи забавно самопризнания. „ Развълнува ме. С новия си клип “, по този начин тя стартира диалога си с Азис рано тази заран.

Тя реши да го попита за какво толкоз рано се е съгласил да беседват. „ Ставам рано заран – 5,30 или 6 часа, тъй като си лягам в 22 часа. Причината е, че не излизам – не вървя по клубове, единствено вечерям за бързо и се прибирам. Хапваме и тичаме към колите, с цел да спим “, показа той.

Водещата реши да му зададе и няколко бързи и къси въпроса: „ Скинар или арабин? “, „ Гей или хетеро? “ и „ С бурка или без? “. Отговорите му бяха: „ Арабин, хетеро и без бурка “.

Относно бежанците той сподели: „ Трябва да сменяем думичката „ приемливост “ с „ толерантност “. Хората се опасяват от бежанците, даже и аз когато пътувам в чужбина ме заобикалят, тъй като ме мислят за мохамеданин. Тогава изпитвам яд и гняв, а от време на време и завист. Искам белият човек да гледа на мен като на еднакъв. Знам, че е невероятно, само че се надявам “.

За видеото му, което взриви нета, той сподели: „ Идеята за клипа е напълно моя, а режисьорите извършиха брилянтно това, което желаех. Внушението е мощно – това е значимо “.



Цолова го попита, в случай че неговата щерка се влюби в мохамеданин и замине да живее в арабска страна и би трябвало да е покрита с бурка, той по какъв начин ще реагира. „ Изплашен съм. „ За “ съм да се влюби във всеки, само че не съм в насилственото обличане. Покривайки тялото на жена с плат е не обидно, а ликвидиране, тъй като по този начин взимаш правото й на глас “, показа бащата на Рая.

Той показа, че с нея се схващат доста добре. Тя има ужасно възприятие за комизъм, а самият артист й е разказвал и показвал какъв брой провокативна визия е имал едно време.

„ Почти всяка вечер си приказвам с Бог. Даже скоро си мислех, че в случай че Бог си е направил хор от музиканти на земята, то аз съм негов солист “, разчувства се Азис.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР