Водещата на Събуди се Марина Цекова разкри пред зрителите на

...
Водещата на Събуди се Марина Цекова разкри пред зрителите на
Коментари Харесай

Марина Цекова се сбогува през сълзи с NOVA, ето защо

Водещата на " Събуди се " Марина Цекова разкри пред феновете на предаването щастлива вест. Журналистката на NOVA показа, че е в очакване на второто си дете, оповестиха сътрудниците ѝ.

" С екипа на " Събуди се " спестихме една дребна детайлност. И тя е, че водещата на това предаване от няколко месеца не е сама. Време е да обърна внимание на същински значимите неща в живота и да им се посветя, с изключение на на работата си, която доста обичам ", сподели Марина Цекова.

Тя благодари на феновете за доверието през последната година.

" Огромни благодарности и към екипа на предаването за всичко, което направиха за мен и за нас през тази една година. Няма да го не помни ", добави Марина Цекова.

Екипът на " Събуди се " изненада водещата и с прочувствен привет от нейната колежка и другарка Наталия Луценко. Марина Цекова посвети специфичната си премия на телевизионните оценки " Свети Влас ", която получи при започване на юни, точно на украинската журналистка, която всеки ден отразява военните дейности в родината си.

Наталия Луценко благодари на Марина Цекова освен за вярното и дългогодишно другарство, само че и за безкомпромисния професионализъм и поддръжка.

" Никога не остана безразлична към протичащото се и аз съм ти вечно признателна. Изненадата ни беше голяма, когато посвети телевизионната си премия на мен и на всички украински публицисти. Това ми сподели за следващ път, че ти си съпричастна към всичко, което претърпяваме сега и разбираш какво предизвиква тази война в Украйна. Но в този момент е време да се погрижиш за себе си и за твоето прелестно дете, което скоро ще види света. И тъй като ни гледа цяла България, желая да кажа, че ти си един от най-хубавите експерти, които познавам и не се колебая, че в първия миг, в който можеш да се върнеш на екран, ти ще го направиш " - описа Наталия Луценко.

Ники Василковски, който също бе в студиото, сподели, че има привет изненада и от целия екип на предаването и пусна видео обръщение.

" Искаме и ти и вторият водещ да наподобявате на тези слънчогледи ", сподели по-късно той и ѝ сервира букет с цветя.

" Простете ми за грешките, знам, че ги е имало, само че са били неволни. Благодаря на екипа на предаването за всичко, няма да ви не помни. Всичко хубаво от мен и до нови срещи ", приключи Цекова със сълзи на очи.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР