Водещата на прогнозата за времето на bTV Натали Трифонова ще

...
Водещата на прогнозата за времето на bTV Натали Трифонова ще
Коментари Харесай

Една от най-красивите ни синоптички влиза за дуел във Фермата

 Водещата на прогнозата за времето на bTV Натали Трифонова ще влезе в ролята на дуелист във " Фермата: Нов свят “ в събота вечер. Тя ще премери сили с водещия на шоуто Иван Христов, който изгуби борбата със своя сътрудник Андрей Арнаудов в първото издание на " Звезден двубой “ преди седмица. В събота от 20.00 часа една против друга ще се изправят Кристияна и Красимира.

Водещите и продуценти на " Фермата “ Андрей Арнаудов и Иван Христов се изправиха един против различен на Арената за дуели в събота вечер. Двамата минаха поредно през предизвикването " Трасето на Фермата “ в първата борба от новата графа " Звезден двубой “.

Въпреки че претърпя контузия на крайници при слизането си от четириметровата въжена мрежа, Андрей се оказа по-бърз с 19 секунди и завоюва изключителния двубой. По традиция, преди началото на тестовата борба, двамата водещи изгледаха видеообръщения от най-близките си хора. Половинката на Андрей Емануела Толева сподели за първи път в ефир сина им Васил Арнаудов-младши и двамата му пожелаха да показва спортния си хъс и да се върне у дома като победител.

Съпругата на Иван Ирина Тенчева, напомни, че той неотдавна е бил със счупена ръка и още не се е възстановил, като шеговито предложи Андрей да смъкна очилата си, с цел да бъде борбата равностойна – недъгав против незрящ. Водещ на дуела бе сценаристът на шоуто и създател на онлайн рубриката " Животът зад Фермата “ Мирон Крумов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР