Водещата на Преди обед по bTV Деси Стоянова успя да

...
Водещата на Преди обед по bTV Деси Стоянова успя да
Коментари Харесай

Деси Стоянова шокира всички с това, което направи с децата си

Водещата на " Преди обед " по bTV Деси Стоянова съумя да смути и по едно и също време с това разсмее всичките си другари и почитатели в персоналния й фейсбук профил.

Екранната половинка на Сашо Кадиев реши да опише много странна преживелица, която й се е случила с децата й.

Докато Деси и близнаците й били в колата тя направила нещо супер ненадейно, което в следствие я оставило без думи.

Ето какво призна самата Стоянова:

" Благодаря за вниманието, Elisaveta Belobradova и Krasimira Hadjiivanova???? Ироничното ви възприятие за комизъм оказва помощ за оцеляването в моментите, в които, уви, НЕ можеш всичко.????
Препоръчвам на всички, които са в житейската роля на многомашинички, да намират нещо, на което да се посмеят. Клиширано е, само че работи с успеваемостта на старешки мас. 
Пресен образец от персоналната ми процедура - класическа кавга на задната седалка в колата сред децата. Забележка един път, забележка повторно, забележка N-ти път, реакция нулева.???????????????????????? Следва обезверен опит за въдворяване на ред с нараснал звук и репликата: „ Пълна мълчина до момента в който не пристигнем! “ (Когато едно вбесено майчино схващане желае да призове по едно и също време мълчанието и тишината, какво се получава? „ Мълчина “.) Като се чух и ми стана смешно. И на децата също, и всичко се размина. Та по този начин. Да си се смеем по-често.???????????? "



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР