Водещата на предаването Съдебен спор Нана Гладуиш има рядката дарба

...
Водещата на предаването Съдебен спор Нана Гладуиш има рядката дарба
Коментари Харесай

Нана Гладуиш има ясновидски сънища

Водещата на предаването „ Съдебен спор ” Нана Гладуиш има рядката заложба да планува значими събития в живота си посредством оракулски сънища, разбра HotArena .

Способността да вещаят бъдещето имали доста дами в фамилията й - предавала се по майчина линия, само че изборно. Че има такава дарба обаче, чаровната русокоска схванала по най-тежкия метод.

Пътят, който Гладуиш към момента изминава в битката с жестоката болест рак, е дълъг и бодлив. Коварните злокачествени формирания предизвикаха гибелта на баба й, на татко й, а неотдавна и сестра й бе диагностицирана с това заболяване. Самата Нана преди 6 години организира сериозна борба с рака и прогнозите за нея изглеждаха розови, само че наскоро той се завърна и водещата още веднъж претърпя познатия смут.

Гладуиш добре си спомня първия момент, когато схванала за пророческата си заложба . Малко след сватбата си с англичанина Джонатан тя сънувала своя татко, с който имали доста мощна връзка. Той се явил, с цел да й заяви, че са „ останали девет ”. Тогава Нана не допуска смисъла на съня, само че в реалност тъкмо след 9 дни родителят й умрял и тя осъзнала, че е има ясно изразена ясновидска заложба.

След време водещата видяла насън и спонтанния си аборт. Опитала се да го пренебрегва и да се концентрира върху бременността си, само че мрачните мисли я застигали. Нещастното събитие не закъсняло. Случило се тъкмо по този начин, както в съня - Нана изгубила бебето.

За благополучие, идната бременност на Гладуиш приключи сполучливо, а синът й Джейсън към този момент е на 8 години. Преди да роди живо и крепко бебе обаче, тя още веднъж се сблъскала със съществени проблеми. Когато схванала, че носи живот в утробата си, Нана се разболяла от шарка и лекарите предложили да направи аборт, тъй като съществувал риск за плода. Водещата се съветвала и с други експерти и най-после взела решението да задържи детето, макар опасността от увреждания. Тя имала чувството, че развръката този път ще бъде щастлива и шестото й възприятие не я подвело.

Наистина пагубен обаче бил сънят на Гладуиш, обвързван с заболяването й. Точно когато животът й изглеждал напълно спретнат, с Джонатан пътували по света и се радвали на сина си, тя внезапно сънувала умрялата си баба. Възрастната жена се явила и упорствала да вземе Нана със себе си , само че тя проплакала, че още не се усеща подготвена. „ Не бързай тогава, имаш още време! ”, изрекла бабата и дори прецизирала тъкмо какъв брой години остават на внучка й.

Водещата е разказвала, че този сън в действителност я тормозил и дълго не успявала да го не помни, тъй като съгласно него нямало да доживее до дълбока напреднала възраст.

Годините, които й предрекла баба й, не били 20, 30 или 40, а много по-малко.

Скоро по-късно я диагностицирали с рак и светът й се сринал, мисълта за заболяването я преследвала, а бъдещето й се коствало ужасно и нестабилно.

„ През 2012 година ми откриха рак на гърдата. След като прекосих сполучливо лекуване, пет години всичко беше отлично, само че от много време вардя нещо в загадка. Сега пристигна време да го споделя с вас. Отново имам рак. Този път на другата гърда ”, показа Нана в ефира на предаването „ Съдебен спор ” преди 10 месеца.

В момента борбата на водещата със злокачествените формирания в тялото й продължава, само че тя показва забележителна воля и като че ли нищо не съумява да я пречупи. Не има вяра в слуховете, че е станала жертва на проклинание или черна магия – твърди, че доста хора минават през сходни тествания, с цел да научат житейските си уроци. Гладуиш се старае да мисли положително и макар тежката си орис, има вяра в щастливия завършек на своята история, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР