Водещата на предаването Преди обед Деси Стоянова направи емоционално завръщане

...
Водещата на предаването Преди обед Деси Стоянова направи емоционално завръщане
Коментари Харесай

Деси Стоянова се завърна на екран, през сълзи благодари на всички за подкрепата

Водещата на предаването " Преди обед " Деси Стоянова направи прочувствено завръщане в ефир в понеделник заран. Тя отсъстваше за малко след гибелта на брачна половинка й - журналистът Велислав Русев. 

 

" Доста мислех какво да кажа и си дадох сметка, че в действителност имам да направя една констатация и да изразя една вяра ", стартира тя и избухна в сълзи.

 

Съпругът й умря на 28 ноември след претърпян инсулт на 57 години. Велислав Русев беше почитан експерт с респектираща кариера и богат опит в медиите. Гилдията го познава като отдаден вестникар, проверяващ публицист и наставник нацяло потомство кореспонденти, работил във вестниците " 24 часа ", " Сега ", " Монитор " и " Експрес ".

 

„ Когато човек минава през нещото, през което аз минавам, си дава сметка на 1000% какъв брой значима е поддръжката на хората около него. Заради това оцеляваме. Да посрещнеш болката и да я понесеш. Искам да благодаря още един път на всички - на фамилията си, на приятелите си, на вас, на bTV и на всички хора в обществените мрежи, на които не съумях да отговоря персонално. " Преди обед " постоянно е бил един оазис и аз се връщам с вярата да продължи да бъде това място за мен.

Този миг демонстрира, че най-вероятно няма да съм в най-усмихнатата си форма от време на време, не съм възнамерявала да плача, само че ето, че и това се случва, само че съм сигурна, че ще имаме доста моменти, в които ще се смеем до сълзи.

 

Факт е, че когато нещо те раздруса до основи продължаването напред не е елементарно. Но си давам сметка, че нещото, което оказва помощ, е стремежът да виждаш повече светлата страна на живота. И това е нещо, което аз считам да върша от тук нататък. Това да се възползваш от мотивите за наслада и усмивка. И това да цениш мига, тъй като ние имаме единствено и само него ", каза Деси Стоянова встъпителните си думи при започване на предаването и се разплака.

 

Ден след гибелта на Велислав Русев Стоянова разгласява в Инстаграм:  " Вельо. Отиде си. Мъжът, в който се влюбих преди 24 години в коридорите на „ Сега ". За който избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смели сме се и сме плакали. Мълчали сме дружно. Хиляди влакна, които са ни свързвали през годините. Никой в никакъв случай не е квалифициран за моменти като този ".

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР