Водещата на предаването „Неделята на Нова” Мая Костадинова изненадващо не

...
Водещата на предаването „Неделята на Нова” Мая Костадинова изненадващо не
Коментари Харесай

Шок в Нова! Известна тв водеща обяви преди ефир, че напуска

Водещата на предаването „ Неделята на Нова” Мая Костадинова изненадващо не се появи в ефира на малкия екран предходната седмица. Оказа се, че тя е взела решение да не се явява на екран безусловно часове преди ефир. Предаването било квалифицирано за лъчение в неделя, а в събота вечерта Костадинова е уведомила сътрудниците си, че напуща.



Решението й било изцяло ненадейно за шефовете на медията, както и за екипа, който се наложило да реагира спешно предходната неделя. Тогава на стола на Костадинова на пожар седна продуцентът на програмата Симеон Белев.

В екипа на предаването тлеело напрежение в последната седмица. До Костадинова достигнали клюки, че контракта й няма да бъде възобновен от есента и тя остава без работа, написа „ Уикенд “.

Бясна, решила да изпревари събитията и сама уведомила, че напуща. Още по-огорчена била, когато научила, че от Нова умуват да поканят Светослав Иванов на нейното място. Въпреки уверенията на началниците, че я ценят и подобен трансфер не се задава, тя решила въобще да не се появи в ефир и изключила телефона си.

„ Неделята на Нова” е измежду главните излъчвания на медията и се радва на порядъчен рейтинг, въпреки и много по-малък от „ 120 минути” със Светльо Иванов. Мая Костадинова пък пристигна в медията от Канал 3, където имаше предаване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР