Водещата на предаването На кафе по Нова телевизия - Гала,

...
Водещата на предаването На кафе по Нова телевизия - Гала,
Коментари Харесай

Скандал в Нова тв! Гала шокира всички с интимна изповед

Водещата на предаването " На кафе " по Нова телевизия - Гала, изненада всички с интимна изповед. Тя и сътрудниците й взеха решение да си признаят в ефир къде и с кого е била първата им целувка.

В момента, в който пристигна ред на Гала, тя стартира историята си много отдалеко. „ Преди години ми се обадиха от една сръбска продукция. Искаха да се явя на кастинг за роля на Мерилин Монро. Не знам по какъв начин са стигнали до мен, тъй като не си бях пускала фотоси в никоя кастинг организация. Все отново от любознание отидох “, спомни си водещата. „ Там трябваше да вземам участие дружно с починалия и популярен Чочо Попйорданов. Трябваше да пея едни неща. Да си приказваме някакви интимности с него, а най-после да се целунем. Той ми шепнеше някакви неща в ухото, разсмиваше ме, само че аз бях скована като маса “, призна Гала.

Двамата въпреки всичко се целунали, а това била първата й сериозна целувка с мъж. „ Филмът не се снима, само че аз се целувах с Чочо. Това бе първият ми път “, призна с необятна усмивка Гала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР