Водещата на предаването На кафе - Гала, разкри любопитна подробност

...
Водещата на предаването На кафе - Гала, разкри любопитна подробност
Коментари Харесай

Гала за Никол Станкулова: Яде огромни количества нездравословна храна, а не качва и грам

Водещата на предаването " На кафе " - Гала, разкри любопитна детайлност за синоптичката на " Нова телевизия " Никол Станкулова.

" Днес ще обърнем внимание на Световния ден за битка със затлъстяването. По този мотив съм поканила на панела най-неподходящия човек, който познавам от толкоз време. Виждала съм я да яде големи количества от най-нездравословните, най-калорични и неполезни храни и да не качва нито грам. Красива е като цвете, изящна като вейка. Да, по тази причина може да я ненавиждате, само че в действителност тя е луксозна. Николче, доста се веселя да те видя ", обърна се към нея 57-годишната плевенчанка, след което я попита какво е закусвала през днешния ден.

" Ами нямам време от тези деца да закуся. Онзи ден татко ми и майка ми ги гледаха и хапнах щедро, само че през днешния ден - не. За страдание не всеки може да се похвали с моя метаболизъм. Има различен вид, в който можете да лежите и да си сваляте богатство килца. Вече е потвърден и от учените - да стоите да и гледате филми на ужасите. Един 90-минутен филм хаби 150 калории, колкото 30-минутна разходка ", разкри Станкулова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР