Водещата на предаването "Мармалад" Радост Драганова и нейната дъщеря, които

...
Водещата на предаването "Мармалад" Радост Драганова и нейната дъщеря, които
Коментари Харесай

Само в Hotnews.bg! Ето с кого е Радост Драганова в Камбоджа

Водещата на предаването "Мармалад " Радост Драганова и нейната щерка, които се оказаха пандизчии в Камбоджа, са в азиатските страна с екранния сътрудник на телевизионерката Иво Аръков, видя единствено Hotnews.bg. Аръков се появи от първокласно предверие за разлика от мизерните условия на спътницата му и загатна за драмата с сътрудника си, като изясни, че за нея ще написа различен път.

25-часово пътешестване води Аръков на божествен остров Кох Ронг в Камбоджа. Той има 40 километра плажна линия. Аръков показа в Инстаграм профила си, че е "удовлетворен ", че е там температурата е 30°C. Придвижването пък става с лодки или специфични камионетки. В стори артистът разгласява малко видео от пътешестване точно с такава, без да дава тип да е обезпокоен от протичащото се с Драганова. Самата Радост описа, че пристигнала в Камбоджа на 28 декември. В страната се влиза след имунизация и PCR, изработен в последните 72 часа.

На всички пасажери се прави бърз тест, а при позитивен резултат се изчаква на място за резултат от PCR. Дъщерята на Радост се оказва точно с позитивен резултат. Дойдоха служители на реда с оръжие и изнесоха щерка ми в една обособена зона. Поисках да видя резултата от нейния тест, само че това не се случи, споделя водещата Радост Драганова. Отведени са в COVD поделение в столицата Пном Пен. Моите резултати са негативни. На детето първия бърз тест е позитивен, когато дойдохме тук направихме втори бърз тест, който е негативен, прецизира Радост Драганова. Те към момента чакат да излезе PCR резултат.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР