Водещата на "Папараци" Венета Райкова вбеси певицата Ева Найденова, която

...
Водещата на "Папараци" Венета Райкова вбеси певицата Ева Найденова, която
Коментари Харесай

Венета Райкова вбеси Ева от Тоника

Водещата на "Папараци " Венета Райкова вбеси певицата Ева Найденова, която й беше посетител тази неделя. Причината естрадната звезда да получи дискомфорт е подмятанията на телевизионерката за проклинание, което тегне над групата "Тоника ". Всъщност тази версия не е от през вчерашния ден, тъй като от години се разяснява в жълтата преса. Въпреки това русата упоритост се опита да оригиналничи с преекспонирана тематика.

Повод за такова изказване Райкова откри в черната вест от преди няколко седмици, когато стана ясно, че 31-годишната щерка на Сия - една от първите вокалистки в "Тоника ", почина в автомобилна злополука. "Сия ми е повече от колежка. Тя загуби нашата прелестна Лия, не мога да опиша болката, която изпитвам. Това е убийствена болежка! Аз брачна половинка си изгубих, въобразявам си какво нещо е това за нея! Все едно съм изгубила свое дете, такова ми е чувството ", призна прочувствено Ева Найденова. В този миг Райкова още веднъж натърти за проклинание над група "Тоника ", а гостенката й отсече сприхаво: "Не мога да кажа, не знам! Гого си отиде на 64, Лия на 31, а Иван умря на 49... Откъде да знам... в случай че пукна на следващия ден, значи е прокълната! "



Ясно е и, че всичко обвързвано с магиите е обичан аргумент за Райкова, която попита: "Мислиш ли че някой сътрудник или съсед по някакъв метод се опитал да навреди на Гого? Нещо във у дома да си забелязала извънредно? " Ева отговори: "Много необикновени неща ставаха. Имаше пожари в къщата и то неоснователно. Но и по какъв начин бих могла да кажа, че печката е изгоряла, тъй като някой нещо ни е направил?! Просто й е пристигнал моментът! Не съм се задълбавала в това да мисля черногледо върху тези неща. Защото в случай че ти започнеш да мислиш по този начин, привличаш неприятното към себе си ", изясни естрададжийката.

Все отново Найденова описа за голяма кристална купа, която получили като премия на фестивал в Сопот през 1985 година. Статуетката изчезнала от къщата им, като това най-вероятно се е случило до момента в който тя и мъжът й били на лекуването му в Израел. "Много неща изчезнаха... Дори и най-обикновени посребрени принадлежности ", добави изпълнителката. В този ред на мисли Венета обясни, че доста хора вършат вълшебства с принадлежности за гибел и за разлъка. Найденова отвърна, че за първи път чува за такова нещо и по-скоро не има вяра: "Не мога да кажа, че някой му е навредил по този метод. Мога да кажа единствено в случай че съм го видяла и съм сигурна в това. Не мога да приказвам празни приказки ".

В изявлението си за "Папараци " певицата от "Тоника " разкри, че се е сдобрила със Стефан Диомов, както и с Ваня Костова. "Изчистихме връзки с Диомов. Сдобрихме се на гроба на Гого. По-велико нещо от прошката и любовта на този свят няма! ", безапелационна е тя. Ева призна също, че преди много години с Гого са били стигнали и до там, че да разтрогнат брака си. "Бяхме в бракоразвод до първо дело. След това приключихме с развода. От нелепост искахме да се разведем ", спомни си изпълнителката.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР