Водещата на обедните новини по Би Ти Ви Биляна Гавазова

...
Водещата на обедните новини по Би Ти Ви Биляна Гавазова
Коментари Харесай

Биляна Гавазова стана булка на 39 г.

Водещата на обедните вести по Би Ти Ви Биляна Гавазова сподели брачната си халка и по този начин разкри, че се е венчала скрито с дългогодишната си половинка Тодор Христов. Амбициозната журналистка му роди наследник преди 5 години, само че едвам на 39 години получила предложение за брак. научи HotArena.

Двамата се познават от 15 години. Срещнали се за пръв път по много необикновен метод – на погребението на техен общ другар. Любовта им пламнала в преди 6 години, а единствено няколко месеца след началото на връзката им заживели дружно. Заради натоварения работен график на Биляна няколко пъти двойката била пред разлъка. Преди 5 години се появил синът им Александър, само че Биляна не възнамерявала да му роди братче или сестриче. Притеснявала се да не съсипе кариерата си, в случай че още веднъж излезе в майчинство. След слизането си от екран, с цел да роди Александър, водещата побърза да се върне на работа.

През времето, в което новинарката от Шумен се грижеше за сина си, цялата тежест падаше на плещите на Антон Хекимян, който водеше напълно самичък „ Тази заран ” всеки работен ден. Макар това да заело съвсем цялото му време, 36-годишният Антон предпочитал да продължи в същия маратонски график , защото в отсъствието на Гавазова шефовете му оценили спомагателното му натоварване и заплатата му белязала по никакъв начин значителен растеж. Затова Хекимян по никакъв начин не бил удивен, че Биляна желае да седне още веднъж на стола си в „ Тази заран ”. Арменецът съумял да убеди шефовете си, че завръщането на Гавазова е рисковано за рейтинга на „ Тази заран ” и те предложиха на журналистката компромисен вид - да се върне в ефир, само че единствено със своя потребителска графа. Тя водеше рубриката „ Чети етикета ”, където информираше феновете за качеството на продуктите и услугите, които консумираме ежедневно, писа Уикенд.

Преди 3 години обаче журналистката съумя да се намърда за водещ на обедните вести по Би Ти Ви. В момента и в персоналния, и в професионалния й живот всичко върви по проект. Тя се подреди измежду най-добре платените публицисти, а с мъжа й са новодомци. Семейството им населява първокласен апартамент в влиятелен столичен квартал. Въпреки международната пандемия от Ковид-19, бизнесът на Тодор просперира. Досега брачният партньор на Биляна се занимаваше с компютри и продажба на виновност. Преди няколко месеца той отвори шоурум за обзавеждане на бани и кухни на столичния бул. „ Черни връх “. Интериорните решения, които предлага, са предопределени за по-заможни клиенти, а цените в шоурума стартират от 700 лв. нагоре.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР