Водещата на новините по Нова Ани Салич получи отличие в

...
Водещата на новините по Нова Ани Салич получи отличие в
Коментари Харесай

Всички се питат защо Ани Салич не се появи на това светско събитие

 Водещата на новините по Нова Ани Салич получи отличие в категория " Медии " на тазгодишните награди на списание " Бизнес лейди ".

Салич обаче не се появи на церемонията по връчването на премиите и това озадачи доста феновете. Тя изпрати единствено видеопоздрав към гостите. 

" Благодаря за оценката. Аз съм от тези дами, които са получили късмет от ориста да бъдат себе си в по-голямата част от професионалния си живот. Можех да се изучавам от най-хубавите и да имам шанса да пребивавам в доста бурни и забавни времена. Ние дамите можем доста, едновременно и то сполучливо. Безброй са положителните български учени, лекари, писатели, изобретатели и то дами. Да не забравяме, че историята ни също помни доста от тях. Това са българките – те са умни, красиви и мощни “, сподели от екрана Ани Салич, която и различен път е отсъствала от сходни церемонии.

Наградата се дава за висок професионализъм и сполучлива реализация на дамите в публичния живот, бизнеса и медиите.

Промененият час на късните вести на " Нова ", които през лятото стартират в 22.00 часа, е може би повода за отсъствието й на събитието, а и освен на него.

Все отново Салич не пропусна да се пошегува и с колегата си Ники Дойнов, който пък бе разгласен за фешън икона на друга гала преди ден. " Какви водещи-бизнеслейди и фешън икона ", разсмя се телевизионерката в ефир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР