Водещата на новините по Би Ти Ви Виктория Петрова е

...
Водещата на новините по Би Ти Ви Виктория Петрова е
Коментари Харесай

Виктория Петрова без отпуск заради Кралев

Водещата на новините по Би Ти Ви Виктория Петрова е единствената измежду сътрудниците си, която към момента не е излизала в отпуск, разбра HotArena.

Екранната партньорка на Юксел Кадриев не е отсъствала и за ден от екрана на медията и заместваше всички отпускари. Красавицата е бяла като сирене и по всичко проличава, че не е съумяла да стигне освен до морето и плажа, само че и до някой безоблачен басейн, писа „ Ретро “.

Причината се крие в заетостта на половинката й – спортния министър Красен Кралев. Шефът на ведомството за младежта и спорта е толкоз зает с държавни каузи, че не намира време да си пусне отпуск и да си почине с красивата си другарка.

Фотографи на ПИК видяха, че в средата на безгрижния август измежду огромните пекове Кралев е компактно на работа. Той върви в министерството още рано сутринта и изкарва в срещи и задания до късно вечерта. Въпреки че му се поставя служебна кола и държавен водач, той икономисва този разход на данъкоплатците и върви на работа с персоналната си кола и кара самичък.

Когато има време, Вики се разхожда в мола с колежки. Абсурдното е, че и Красен, и Петрова са от Варна, а не могат да си освободят два дни, с цел да отскочат до плажа.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР