Водещата на новините на NOVA Невена Василева стана майка за

...
Водещата на новините на NOVA Невена Василева стана майка за
Коментари Харесай

От кого е второто дете на Невена Василева?

Водещата на новините на NOVA Невена Василева стана майка за повторно.

Тя подари половинката си с момиченце, което ще носи името Ния.

Василева към този момент има едно дете — момченце на име Виктор, което е плод на любовта ѝ с някогашния ѝ брачен партньор, с който се разведе преди към 3 години.

След раздялата с бащата на сина ѝ, ТВ водещата се впусна в нова връзка, която в първите дни на тази година даде резултат.

"До нас с Виктор се появи човек, който ни прави доста щастливи. Благодарна съм му, че пристигна в най-правилния миг в живота ми и ми сподели, че е заслужен да бъде родител на Виктор. Това, което ме изпълва с обич, е, че улови мига ", призна преди време журналистката в изявление за списание Hello!

Невена Василева е едно от лицата на Нова телевизия от 2012 година насам. Преди това натрупа журналистически опит в продължение на над 13 години, като минава през всички звена на телевизионната публицистика — била е кореспондент, водещ и редактор в няколко малките екрани.

Признава, че с кариерата си в малкия екран сбъдва своята най-голяма детска фантазия. Бойното й кръщене е атентатът против българската база в Кербала през 2003 година и кончината на папа Йоан Павел II през 2005, написа в. "Телеграф ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР