Водещата на Новините и продуцент на Темата на NOVA Марина

...
Водещата на Новините и продуцент на Темата на NOVA Марина
Коментари Харесай

Марина Цекова получи отличие за „Качествена и обективна телевизионна журналистика“

Водещата на Новините и продуцент на Темата на NOVA Марина Цекова получи приз в категория Медии - „ Качествена и справедлива телевизионна публицистика “ на седмото издание на годишните награди Business Lady 2017, инициирани от сп. Business Lady и Business Lady Club, което се организира нощес. Отличието идва за показания висок професионализъм и неизменност в журналистическата сфера.

Марина Цекова взе участие и в дневното Business Lady Live събитие със шерване на на практика опит “Ключовете за триумф на дамите в бизнеса” - в него тя показа положителни практики от житейския и професионалния си път. „ Разполагам с самостоятелност и оказвам помощ на хората, което за мен е извънредно скъпо. Журналистиката е специалност, в която е значимо да се развиваш и самоусъвършенстваш”, показа тя.

Наградите Business Lady се връчват за принос на българската делова жена в разнообразни категории. Целят да се даде публичност на сполучливите управнически модели, ефикасните бизнес практики и съответно развиване на човешкия капитал, като по този метод се насърчи женското предприемачеството измежду българската общност.

Това е следващата премия за Марина Цекова, която като кореспондент и продуцент е занаятчия на вълнуващите истории и създател на редица материали, които не оставят феновете безучастни. Носител е на влиятелното самопризнание „ Достойните българи”, отличавана е и от Българската търговско-промишлена палата за обективно отразяване на проблемите на бизнеса в страната.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР