Водещата на новините Ани Салич е затоплила отношенията с бившия

...
Водещата на новините Ани Салич е затоплила отношенията с бившия
Коментари Харесай

Трагедия ги сближи: Ани Салич прости на бившия си мъж

Водещата на новините Ани Салич е затоплила връзките с някогашния си брачен партньор Бранко, издават осведомени. Те са разведени от години и до неотдавна не таяха топли усеща един към различен, само че нещастието, сполетяла фамилията предходната година, ги сближи.

През есента на 2020-а издъхна майката на сърбина – тя умря ненадейно на 86 години. Въпреки че е разграничена с бащата на децата си, новинарката постоянно е уважавала някогашната си свекърва и гибелта й я съкрушила. След кончината на старата жена, Ани и Бранко са почнали да се виждат все по-често, настояват хора от обкръжението им. Те се събирали и си припомняли хубавите моменти от предишното, които през последните години бяха избледнели за сметка на кавгите и взаимните упреци. Сега някогашните съпрузи са се преоткрили и са спрели да сипят обвинявания един към различен. „ Едва ли ще се съберат още веднъж, само че най-малко се пробват да са другари ”, разясняват близки до водещата.  Говори се, че след гибелта на майка си Бранко бил грохнал, само че Ани съумяла да повдигне духа му и да му вдъхне кураж.

След развода сърбинът по този начин и не стартира сериозна връзка с друга, до момента в който звездата на Нова тв излизаше със състоятелен банкер на междинна възраст. С него водещата изживяваше „ втора младост ” и се носеше на крилете на щастието, въпреки че таман бе навършила 50 години. Идилията обаче не продължи кой знае какъв брой дълго, като аргументите за разлъката не са известни. Дали е несходство в характерите, дали се е появил трети човек  – водещата мълчи по въпроса. Тя рядко повдига завесата над персоналния си живот и избира да приказва единствено за работа.

Хора от обкръжението на Ани настояват, че след развода с Бранко тя претърпяла сложен интервал. За да се пребори с неприятното настоение, звездата на Нова тв се подложила на поредност от разкрасителни процедури, включващи лифтинг на лицето, инжекции с хиалуронова киселина и ботокс. Салич желала да сложи ново начало в живота си и вярвала, че освежаването на външния й тип е крачка към нови вълнуващи прекарвания в персонален проект. Когато поизгладила бръчките, новинарката обърнала внимание и на тежестта си. Тя цялостен живот води неравна битка с килограмите, само че единствено любовта й помогнала да влезе във форма. Покрай връзката си с банкера Ани очевидно се втали, само че в този момент отново е поналяла снага.

След раздялата с Бранко новинарката се опита да върне моминската си и много нетрадиционна фамилия Валеова. От Нова телевизия обаче не й позволиха да промени името, с което стана необятно известна. Говори се, че Ани дълго време била доста огорчена от някогашния си брачен партньор и безотговорното му държание. Отношенията им бяха мощно обтегнати поради влечението на сърбина към хазартните игри. Клюката гласи, че последователно той изхарчил половината фамилни спестявания по казината и това толкоз вбесило водещата, че най-сетне се осмелила да се разведе. Тя проумяла, че връщане обратно няма, по тази причина се съветвала с юрист и подхванала първите стъпки към публична разлъка.

По това време Бранко също бил грубо афектиран на някогашната си брачна половинка, тъй като дочул, че го е наричала „ комарджия ” и „ непрокопсаник ” пред общи познати. Това си личеше и от постовете му в обществената мрежа. " Не изгаряйте себе си, с цел да стоплите другите. Няма да го оценят! ", " За да си мъж, не е значимо да имаш скъпа кола и пари. Важното е да си държиш на думата " – това са част от постовете на сърбина във Facebook. Явно слуховете за връзката на Ани с банкера бързо са стигнали до ушите му и това единствено е подхранило отрицателните страсти у него.

След развода за продуцента настъпи провал освен в персоналния живот, само че и в бизнеса. Фирмата му разгласи банкрут и бе заведено правосъдно дело против него поради неизплатени финансови хонорари на личния състав му. И до ден сегашен Бранко не може да си стъпи на краката в веществен проект.

Не стига другото, ами и проблеми със здравето застигнаха някогашния на Ани.

Откакто жена му го напусна, той три пъти е лежал в болница. Сърбинът получил стомашните проблеми, тъй като се хранел единствено един път на ден, наблягал и на алокохла. Той тотално изгубил вкус, а и към този момент нямало кой да му готви и да семейства. Болежките му се  обострили и поради мощния стрес, който изживявал. Депресията от раздялата го състарила и му повлияла душевен, а гибелта на майка му изцяло го смачкала.

Явно през последните месеци на водещата й е дожаляло за някогашния, който претърпя не една или две житейски несполуки. Тя все по-често го навестявала, с цел да повдигне духа му, да поговрят като другари и да споделят моменти от всекидневието си. Обсъждали и най-скъпите си хора - двете си деца Лазар и Хана, които към този момент са огромни и са поели своя път в живота.

Журналистката въртяла двама

Ани Салич признава, че преди време Бранко не е бил единственият мъж в живота й. Когато се срещнала с него в Нова телевизия, тя имала друго гадже, само че ги въртяла и двамата, до момента в който най-после избрала да остане с Бранко. „ Един ден той пристигна при мен и ми подари златен пръстен, не годежен, само че въпреки всичко беше необичайно. Още повече, че по това време не беше единствената ми тръпка. Имах различен човек до себе си, не обичам да съм сама ”, разказвала е Салич в свое изявление.
Бранко, който е родом от Сърбия, също имал другарка в Белград, само че я зарязал поради водещата. Оженили се през далечната 1998 година и въпреки че не разполагали с доста финанси,  били същински щастливи. „ Местихме се като чергари на всеки 6 месеца, парите все не ни стигаха. Имало е дни, в които мъжът ми се е прибирал с половин самун и едно кисело мляко ”, спомня си тв звездата.

Въпреки финансовите неволи, по това време съпрузите се радвали на благополучен фамилен живот. Проблемите във връзката им се появили доста по-късно, когато Бранко залитнал по
хазарта, а това неизбежно довело до огромно напрежение.

Сръбски доктор избавил сина на новинарката

Ани е споделяла, че първата й бременност е била придружена от огромни проблеми. „ Като млада правех недомислени неща. Шофирах до морето, а след това до Белград, където живеят родителите на Бранко. Там получих извънредно мощен кръвоизлив. Първата седмица лекарите се бориха за моя живот. Бях в безсъзнание, желаеха да кюртират бебето ”, спомня си водещата.

За благополучие, най-после се появил млад лекар, който заречен на разтревожената майка, че до момента в който сърцето на бебето тупти, няма да го махне. „ В продължение на 6 месеца се борихме в белградската болница, само че най-после с детето оцеляхме! ”, разказвала е Салич. Тя си спомня, че й вливали системи непрекъснато, пиела над 20 хапчета на ден, само че тъгите й не били напразни, тъй като синът й Лазар се родил жив и здрав. Сега е широкоплещест и мощен мъж на 22 години.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР