Водещата на новини Кати Нюман е сред стотиците британски знаменитости,

...
Водещата на новини Кати Нюман е сред стотиците британски знаменитости,
Коментари Харесай

Кати Нюман от Channel 4 сред стотици британски звезди, жертва на скандал с дълбока фалшива порнография

Водещата на вести Кати Нюман е измежду стотиците английски звезди, които са станали жертви на дълбока подправена порнография.

Каналът Водещата на вести 4 се почувства афектирана, до момента в който гледаше цифрово изменени фрагменти на лицето си, насложени върху порнография благодарение на изкуствен интелект (AI). Тя взе участие в следствие на Channel 4, излъчено в четвъртък вечерта, където са създали разбор на петте най-посещавани deepfake уеб страницата.

Шокиращото следствие откри, че 255 от съвсем 4000 известни персони в листата са британци и всички с изключение на две са дами. Кати гледа дълбоки подправени фрагменти на себе си за своите репортажи. Тя сподели: „ Чувствам се като нарушаване. Просто се усещам в действителност злокобно, че някой там, който е сглобил това, аз не мога да го видя, а той може да види този тип мислена версия на мен, тази подправена версия на мен.

„ Можеш да не виждам това. Това е нещо, към което ще продължа да се връщам. И самата концепция, че хиляди дами са били манипулирани по тоз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР