Водещата на новинарското предаване Seven Sharp в Нова Зеландия Тони

...
Водещата на новинарското предаване Seven Sharp в Нова Зеландия Тони
Коментари Харесай

Увиснали бюст и зърна на тв водеща пощуриха зрителите

Водещата на новинарското предаване Seven Sharp в Нова Зеландия Тони Стрийт се озова в епицентъра на скандал, откакто сепояви в ефир в неуместно облекло.

Според LADBible и au.lifestyle.yahoo.com, заради особеностите на кройката на блестящо розовата рокля, гърдите на 36-годишната водеща изглеждали деформирани.

Зрители обърнали внимание на случая и съжалили водещата като я посъветвали в никакъв случай повече да не си купува такива облекла.

"Горката Тони, всичко по нея наподобява зле ", пишат фенове в обществените мрежи, отбелязвайки, че гърдите и зърната на девойката наподобяват провиснали.

По-късно водещата съобщи в свое радио шоу, че е била облечена от нейния стилист и тоалетътът изглеждал „ фантастично “, до момента в който не се наложило да седне на стола пред камерата.

"Но когато седнах, имаше два шева като стрелички под гърдата ми, които в последна сметка изглеждаха като огромни, остарели и провиснали.

„ Изглеждаше по този начин като че ли имам великански гърди с великански зърна и усещам, че би трябвало да поясня, че това не са моите зърна! “, сподели тя.

Според водещата, при осъществяването на някои придвижвания платът на роклята се деформирал и основал такава заблуда.

"Днес към момента има хора, които ми споделят: "Ах, неловко ми е да ви показвам това, само че вашите зърна са в действителност огромни и провиснали "...
"Не, не са мои! ", прочувствено дава отговор Тони.

Напук на рецензиите тя означи, че е много поласкана от вниманието на феновете към фигурата ѝ. „ Обичам ги, когато ми приказват за цици “, майтапи се Тони.

Превод и редакци: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР