Водещата на На кафе Гала отряза малък кичур от косата

...
Водещата на На кафе Гала отряза малък кичур от косата
Коментари Харесай

Гала си отряза косата в ефир

Водещата на " На кафе " Гала отряза дребен кичур от косата си в символ на поддръжка към иранските дами. Блондито, което постоянно е отричало, че има екстеншъни, извади ножица и клъцна прическата си, дакото разясняваше шокиращия случай на 22-годишната Махса Амини, за която се твърди, че била пребита до смърт в ареста на иранската столица Техеран. Тя е арестувана от моралната полиция, тъй като носила хиджаба си прекомерно провиснал и от него се виждал кичур коса.



Протести заляха Иран след гибелта на младата Масха и се трансфораха в централна тематика по всички излъчвания вести, а дейностите в поддръжка на дамите в Иран не закъсняха. В обществените мрежи се появи наклонност мъже и дами да режат част от косата си в символ на взаимност. Марион Котияр, Изабел Юпер, Жулиет Бинош и още доста други френски актриси направиха видео, в което отрязват част от косата си, написа Хотнюз.

В апела за взаимност се включиха и известни имена от българския екран и сцена. Към Йоанна Темелкова, Дария Симеонова, Юлиян Вергов, Ирмена Чичикова, на Титова и Алек Алексиев дружно с двете им дъщери – Ая и Хана, преди минути се причисли и Гала. По същото време и в конкурентното предаване на " На кафе " - " Преди обед " събитията в Иран бяха дискутирани обстойно и необятно, само че Деси Стоянова не си пипна прическата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР