Водещата на MSNBC Стефани Руле и бившият банкер и съосновател

...
Водещата на MSNBC Стефани Руле и бившият банкер и съосновател
Коментари Харесай

Милиардерите Акман, Мъск нападнаха MSNBC за изказване на „идиотски“ мнения онлайн: „Просто трябва да мълчим“

Водещата на MSNBC Стефани Руле и някогашният банкер и съосновател на Puck News Бил Кохан подлагаха на критика милиардерите Бил Акман и Илон Мъск за изявлението на мненията си по отношение на политиката във вторник.

Руле вкара сегмента с аргумента, че „ супер богатите на Америка в последно време са доста шумни в обществените медии, оплаквайки се съвсем от всичко “ и приказва за материала на Кохан от началото на февруари за The New York Times, „ Как шумните милиардери трансформират благосъстоянието си във власт “.

Тя заключи по какъв начин той твърди, че богатите в Америка в този момент са в положение да трансфорат финансовия си капитал в обществен капитал, до точката, в която рецензиите на милиардера Бил Акман към тогавашния президент на Харвард Клодин Гей „ приключиха с нейната оставка “.

Когато го попитаха по какъв начин се е трансформирала силата на парите да въздействат на дискурса, Кохан твърди, че тя е доста по-всеместна, защото тогавашната районна власт на локалните предприемачи, които притежаваха новинарски из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР