Водещата на „Лице в лице” Цветанка Ризова с отличие „БГ

...
Водещата на „Лице в лице” Цветанка Ризова с отличие „БГ
Коментари Харесай

Цветанка Ризова получи признание от най-неочакваното място

Водещата на „ Лице в лице” Цветанка Ризова с отличие „ БГ Модна икона 2019” в категория „ Медии”.

„ Тази премия е непредвидена за мен, тъй като отношението ми към модата е малко по-особено. Харесвам я, проследявам я, само че я взимам единствено за сведение, а не слугувам на нея”, сподели в „ Тази неделя” журналистката.

Любимият й цвят е бялото и постоянно, когато има опция го носи. Обича „ ясните и категорични” цветове, а не „ скритите”, които не могат да бъдат избрани. „ И в живота съм по този начин – обичам ясните и безапелационни неща”, добави водещата.

„ Смятам се за цветна персона, тъй като имам разнообразни ползи. Дълбоко в себе си съм огромна хулиганка. Гледам да не ми проличава, само че в действителност съм бунтар”, призна Цветанка Ризова.

Тя издаде, че обича да прави нарушавания, които обаче не пречат на останалите.

„ Не обичам наложени стандарти в връзките сред хората, в държанието, в дрескода. Трябва да следваме себе си, без да тормозим другите. Това е и главно предписание в живота ми.

Човек не би трябвало да прави в никакъв случай това, което не желае да му създадат на него. Ако ми се е случвало да го върша, е било безусловно неумишлено. Човек не може да гради щастието си върху нещастието на друг”, сподели още Цветанка Ризова.

Тя показа, че обича доста работата си, а миналата 2019 година е била вълнуваща в професионален проект. „ Вълнувам се от политика освен като публицист, само че и като жител. Може би поради това ми е забавно да работя това. Пука ми и ми е любопитно”, описа Ризова.

Любопитно й е било и в интервютата с премиера Бойко Борисов и президента Румен Радев предходната седмица. „ Най-хубавото бе, че те бяха непредвидени и за тях, и за мен. Нито един от тях не сложи условия. С Борисов имам дълготраен опит. Той е импровизатор и в никакъв случай не се вълнува от това какво ще го питаш. С Радев имам по-оскъден опит.

Последното ми изявление с него бе като претендент за президент и от този момент не бяхме разговаряли. Не знаех какъв брой се е трансформирал. А той като че ли не е променен”, показа водещата на „ Лице в лице”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР