Водещата на “Лице в лице Цветанка Ризова получи червена роза

...
Водещата на “Лице в лице Цветанка Ризова получи червена роза
Коментари Харесай

Стефан Димитров нацелува в ефир Цветанка Ризова на рождения ѝ ден

Водещата на “Лице в лице ” Цветанка Ризова получи алена роза и целувки от композиторът Стефан Димитров онлайн в студиото. Поводът беше нейният рожден ден, а Димитров беше посетител в предаването дружно с Богдана Карадочева. “Аз няма да съм безпристрастна в това изявление, тъй като доста ви одобрявам ”, съобщи Ризова. “И ние доста те харесваме, още от преди ”, отвърна Стефан Димитров.

“Ние раците сме огромна работа ”, добави Карадочева, която се извини, че няма да стане от мястото си с цел да целува водещата. Ризова пък призна, че е получила един огромен букет от композитора още в първото си предаване, когато той ѝ е бил началник в малкия екран.

Извън любезностите, водещата попита Стефан и Богдана дали са се чувствали в действителност “безнадежден случай ”, както се пее в една от най-известните им песни.

“Винаги, когато сме се сблъсквали с елементарни и алчни хора ”, разяснява певицата. Карадочева се оплака, че неотдавна са водили дело, което за следващ път я е отчаяло от правораздаването в България. “Съдиите би трябвало да са малко и психолози, с цел да знаят кой лъже ”, разяснява тя.



“Ние сме такива, че продължаваме напред ”, разяснява по въпроса Стефан Димитров.

На 7 август Богдана и Стефан ще имат огромен концерт, в който ще взе участие и Васил Найденов. Карадочева и Димитров разясниха, че животът им на познати на всички български звезди е като на всички останали хора - и с разочарованието, и с любовта.

Двамата признаха, че са много разнообразни като персони, даже и след толкоз години дружно. “Аз виждам на нещата по-леко, тя е по-драматична ”, изясни Стефан Димитров. Той обаче акцентира, че това, което ги събира е идентичното естетическо възприятие към живота.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР