Водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова отново е на

...
Водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова отново е на
Коментари Харесай

Ето кой е новият на Цветанка Ризова

Водещата на „ Лице в лице “ Цветанка Ризова още веднъж е на крилете на любовта, откакто предходната година завърши следващата любовна случка с по-младия от нея доктор Веселин Йолов. От няколко месеца насам журналистката от BTV постоянно е видяна в компанията на обаятелен господин, който я съпровожда по всемирски празненства. За последно двамата се появиха на премиерата на новата книга на някогашния министър на културата Петър Стоянович, която бе показана в двореца Врана.

„ Ретро “ разкрива, че мистериозният мъж се споделя Красимир Недев. Той е юрист по специалност, член е на фен на огромните мотори. Преди да се пусне в света на правото обаче има близо 20 години стаж в публицистични излъчвания, биле е основен редактор и основател на медия. Възможно е с Цветанка да се познават от времената, в които Недев е бил част от журналистическия отрасъл. Как и по кое време обаче сред тях се е появила искрата и дали кроят проекти за взаимно бъдеще в дълготраен проект, водещата не споделя пред никого.

С първия й брачен партньор Анатоли Георгиев, татко на нейния към този момент пораснал наследник Георги, се разделиха скандално преди много години, когато след раздробяване на видимо щастливият брак, Цветанка се хвърли в обятията на 12 години по-младият от него Веселин.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР