Водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова е сред най-одумваните

...
Водещата на „Лице в лице“ Цветанка Ризова е сред най-одумваните
Коментари Харесай

Уникална СНИМКА на Цветанка Ризова преди корекциите разкри и...

Водещата на „ Лице в лице “ Цветанка Ризова е измежду най-одумваните за външността си родни тв звезди. Лицето на журналистката от година на година става все по-пластмасово, а размерът на устните и скулите ѝ бие даже този на родните представителки на чалга жанра.

Архивна фотография, появила се в обществената мрежа фейсбук, в действителност демонстрира, че в миналото Цветанка в действителност е имала добър ген и е минавала за хубавица. Кадърът от младините на водещата, когато тя е била елементарна кореспондентка, провокира истински възторг. От атрактивното фото се вижда, че нито големите устни, нито изпъкналите скули на Ризова са подарък от природата, а по-скоро дело на корифеите в естетичната медицина и актуалните способи за безконечна младост. Известно е, че тв звездата е измежду ВИП клиентите на една от най-реномираните столични клиники за дерматологични процедури и естетични корекции.



В центъра за хубост Ризова ходела най-малко два пъти годишно, тъй като наложителната процедура, на която се подлагала на всеки 6 месеца, била слагане на ботокс на цялото лице. Само запълването на най-изявените бръчки ѝ коствало 1200 лева на година, тъй като цената на еднократна процедура е 600 лева Отделно от това Цветанка харчела и други спомагателни средства за пилинги, лечения и първокласна козметика за лице.

Обичайно журналистката упорствала да ѝ слагат ботокса по време на отпуск, тъй като даже най-силният грим не бил в положение да прикрие синините, които се образували от десетките набождания с игла, посредством които филърът се вкарва под кожата на пациентите. В същото време 55-годишната Ризова не си признава, че има намеси по лицето си, и твърди, че е напълно натурална и няма усъвършенствания.

Преди време естрадната звезда Кичка Бодурова съумя да я засрами в ефир, отклонявайки се от диалога и питайки я какво е сторила с физиономията си и дали устните ѝ са същински или уголемени. „ Нито едно боцкане нямам по лицето! “, затапи я тогава водещата, само че си пролича, че ѝ стана безпределно неловко. В тв средите Цветанка е пословична с мъченията, на които се подлага поради мъчителната си суетност. Перфектната ѝ фигура се дължи на изтощителни диети, които тя съблюдава целогодишно. Дори като госпожица е била по-пълна от в този момент, когато краката ѝ са като солетки, а тежестта ѝ е не повече от 45 кг, написа " Пик ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР